‘Moja supruga spava s drugim muškarcima, a ja se zbog jednog razloga ne smijem žaliti’

‘Moja supruga spava s drugim muškarcima, a ja se zbog jednog razloga ne smijem žaliti’

Mnogi bi ostavili svoje žene ili bi ih barem suočili s time da znaju da imaju seks s drugima. No ovaj muškarac, kako navodi, to ne može i traži savjet kako da se nosi sa svojom situacijom

Muškarac je društvenim mrežama podijelio svoju dilemu. Uvjeren je da ga žena vara, ali ne može joj se suprotstaviti.

– Znam da moja žena ima druge tipove, ali ne mogu se natjerati i suočiti s time jer sam nezaposlen i živim od njezinog novca posljednje 3 godine – priznaje muškarac.

Neki od savjeta su bili da razgovara sa suprugom.

Pitali su ga spava žena li još s njim, pretpostavljajući da je možda depresivan i da se povukao i iz tog dijela veze, a u tom slučaju predlažu mu da razgovara s njom o svojim osjećajima.

– To što te podržava godinama dobar je znak da te cijeni kao osobu – dodaju.

S druge strane su ga mnogi drugi nagovarali da se razvede.

– Zaposlen ili ne, ne znači da zaslužuješ biti prevaren ili da to trebaš i dalje prihvaćati. Podnesi razvod, druže, idi i stvori bolji život za sebe s nekim tko te voli zbog tebe, suosjećam s tobom prijatelju! – dali su mu podršku.

Netko mu je rekao da ‘nabavi dokaze’ ako razmišlja o razvodu.

– Oženjen si i imaš dokaze. Ili možeš dobiti što više dokaza. 50% je minimalno tvoje. Sudovi će podijeliti vašu imovinu. Tražite više, dobijte što želite. Nađite dobrog odvjetnika – savjetuju muškarca.

Neki su mu predlagali da nađe posao.

– Nađi posao, bilo kakav, prvo trebaš biti ponosan na sebe, a onda se nositi s ovom situacijom iz koje možeš otići, uzdignute glave i samodovoljan – hrabrili su ga., prenose 24sata