Ludnica na prestižnom njemačkom sveučilištu: ‘Što hoćemo? Rupe zadovoljstva, kondome i da se priguši svjetlo…‘

Ludnica na prestižnom njemačkom sveučilištu: ‘Što hoćemo? Rupe zadovoljstva, kondome i da se priguši svjetlo…‘

‘Rupa zadovoljstva bi doprinijela diverzifikaciji na kampusu, jer bi se neuobičajene seksualne prakse mogle odvijati na sveučilištu‘

Studenti su glasovali o tome hoće li dopustiti ‘rupe zadovoljstva‘ (eng. ‘glory hole‘) za anonimni seks u javnim zahodima na njemačkom sveučilištu, piše Daily Mail.

Žustra rasprava nastala je dok se jučer u 18 sati sastala Studentska konvencija Sveučilišta u Augsburgu kako bi se raspravljalo o tome treba li dopustiti rupe koje se koriste u seksualne svrhe u zahodima u centralnoj zgradi.

Studenti su oko sat vremena pričali o rupama zadovoljstva.

– U središtu glavne zgrade nasuprot ulaza, gdje se trenutno nalaze informativne ploče, izgradit će se tri rupe zadovoljstva, navodi se u tekstu zahtjeva uz napomenu da bi kabine trebale biti zvučno izolirane i neprozirne.

No prijedlog je izazvao negodovanje, a Grupa demokršćanskih studenata ustvrdila je u otvorenom pismu predsjedniku sveučilišta da je postavljanje rupa zadovoljstva na sveučilištu ‘ne samo neprimjereno, već i vrlo skandalozno i ​​neprihvatljivo‘.

Iako su neki od prisutnih na Studentskoj konvenciji podržali prijedlog, konvencija je zaključila da ovaj ‘prijedlog treba promatrati kao šalu‘.

Glasnogovornica Sveučilišta u Augsburgu rekla je za BILD: ‘Uprava sveučilišta ne ocjenjuje dnevni red studentske konvencije i ne daje izjave. Može se pretpostaviti da ovu točku dnevnog reda treba shvatiti kao satiričnu.‘

No zaposlenik sveučilišta rekao je: – Podnositelji zahtjeva su toliko ‘woke‘, ne misle to kao šalu.

Ostali prijedlozi navedeni u prijavi uključivali su da ‘visina treba biti podesiva, a trebaju postojati zidne ručke za koje se možete držati‘.

U prijavi se još kaže: – Svjetla bi trebala biti prigušiva i trebala bi biti postavljena podloga za koljena. Kondomi, maramice za lizanje, lubrikanti i sredstva za dezinfekciju također bi se trebali besplatno osigurati, a bit će potrebne i kante za smeće.

Također su navedeni razlozi za prijedlog.

– Rupa zadovoljstva bi doprinijela diverzifikaciji na kampusu, jer bi se neuobičajene seksualne prakse mogle odvijati na sveučilištu, navodi se u prijavi.

– Seks može biti opuštajuća aktivnost, koja može biti vrlo korisna u često stresnoj fakultetskoj svakodnevici. Povezano smanjenje stresa osiguralo bi pozitivniju radnu atmosferu na kampusu, kaže se u prijavi.

Još jedna točka dnevnog reda jučerašnjeg Studentskog zbora bila je memorijal za sveučilišnog mačka Leona koji je preminuo 14. rujna, piše Daily Mail, a prenosi Jutarnji.