Indira Levak otkrila što misli o uspjesima Aleksandre Prijović: ‘Zeznula je i Rolling Stonese…’

Indira Levak otkrila što misli o uspjesima Aleksandre Prijović: ‘Zeznula je i Rolling Stonese…’

Pjevačica Indira Levak (50) u četvrtak je nastupila u jednom restoranu u Beogradu i tim je povodom dala intervju za srpske medije. Neizbježno je bilo pitanje o trenutno najvećoj mladoj regionalnoj zvijezdi Aleksandri Prijović (28) na koje Indira nije ostala ravnodušna.

– Odakle njoj energije? – upitala se Indira na početku izjave za Blic. Ona, kao i mnogi trenutno, zadivljeno gleda kako Prijović rasprodaje arene kao od šale.

Indira i Aleksandra se osobno ne poznaju, ali je bivša članica grupe Colonia imala samo riječi hvale za svoju mlađu kolegicu.

– Sigurna sam da je ona najsretnija žena na svijetu i da živi svoj san. Svaki izvođač u životu sanja arene da ih napuni. Ona je zeznula i Rolling Stonese majke ti mile. Mislim ono, pet arena u Zagrebu. Svaka čast, skidam kapu. Ja joj iskreno čestitam – rekla je oduševljeno Indira.

Dotaknula se i Lepe Brene, za čijeg je posinka Filipa Živojinovića Aleksandra udana.

– Ima fantastičnu mentoricu Lepu Brenu, svekrvu, koju ja obožavam, koju izuzetno cijenim. I odličan su tandem. Slušaj svekrvu – poručila je Indira Aleksandri.

Nije dugo trebalo da na čestitke odgovori i sama Aleksandra, koja je putem Instagram storyja zahvalila Indiri i uzvratila joj komplimente.

– Oduvijek sam Vas poštovala i obožavala. Hvala na lijepim riječima i podršci – napisala je Prijović., prenose 24sata