Suze na farmi: Mijo odlučio da će izbaciti ovu kandidatknju!

Suze na farmi: Mijo odlučio da će izbaciti ovu kandidatknju!

Pred Mijom je prvo škakljivo izbacivanje, a njegova odluka izazvat će suze, ali i olakšanje na farmi. Dok će Ivan uživati sa Samantom i Vesnom na bazenu, na Gabi je velika odluka – hoće li napustiti njegovo imanje baš kako ju je zamolio?

Stiglo je vrijeme da i slovenski farmer Jožef Mastnak ugosti svoje dame jer je i on dobio dovoljan broj pisama! ”Kod muškarca mi je važno da ima svoju fizičku stabilnost, svoj muški karakter. Ja muškarcu koji će biti sa mnom nudim svoj izgled ljepote, brinut ću se o njemu da izgleda kao gospodin, a ne papučar”, najavit će jedna dama koja mu stiže.

Nova kandidatkinja Victoria dobit će priliku malo se više upoznati s Antom i curama, a njezina će konkurencija imati štošta reći o njoj. ”Kad god dođem u novu okolinu, odmah napravim pomutnju”, kazat će Viki spremna pokazati se u najboljem svjetlu i osvojiti farmera, piše RTL.hr

Pred Mijom je prvo škakljivo izbacivanje, a njegova odluka izazvat će suze, ali i olakšanje na farmi. Dok će Ivan uživati sa Samantom i Vesnom na bazenu, na Gabi je velika odluka – hoće li napustiti njegovo imanje baš kako ju je zamolio?

Nova epizoda ‘Ljubav je na selu’ na rasporedu je već večeras od 21.15 sati na RTL-u. Cijele epizode showa dostupne su i na streaming platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.