Par iz ‘Života na vagi’ ne odvaja se jedan od drugog: ‘Ovo mi je prva veza u životu’

Par iz ‘Života na vagi’ ne odvaja se jedan od drugog: ‘Ovo mi je prva veza u životu’

U Mislavu sam pronašla sigurnost i stijenu. Sada je već prošlo neko vrijeme otkako smo krenuli. Odgovara mi ova ljubav, ovo što smo Mislav i ja zajedno. Ne pamtim kada sam se posljednji put ovako osjećala. I sigurno i zaštićeno”, rekla je Silvija.

 Silvija Temšić i Mislav Vlašić na prošlom su vaganju u showu ‘Život je na vagi’  otkrili kako su zaljubljeni. Ovacije su se dogodile sa svih strana, a oboje smatraju kako će im ovo donijeti mnogo dobroga u showu.

“U Mislavu sam pronašla sigurnost i stijenu. Sada je već prošlo neko vrijeme otkako smo krenuli. Odgovara mi ova ljubav, ovo što smo Mislav i ja zajedno. Ne pamtim kada sam se posljednji put ovako osjećala. I sigurno i zaštićeno”, rekla je Silvija. Mislav je jednako oduševljen time. 

“Sa Silvijom mi je prva prava veza i ona je prva prava djevojka. Lakše mi pada sve jer imam takvu osobu u kući. Lakše mi se priviknuti”, rekao je. 

Trenutačno se oboje bore u različitim parovima – Mislav s Jurom, a Silvija s Ninom.

“Primijetila sam da, otkad se natječeš s Jurom, da ti ide bolje. Još malo i ozdravit će i to rame”, rekla mu je. “Puno mi znači njezina podrška”. zaključio je Mislav.

Mislav je dodao i da već planiraju zajednički život, te da će se Silvija preseliti kod njega u Zagreb. Osvrnuli su se i na druge kandidate. 

– Svi kandidati su velika podrška i odobravali su našu vezu – rekla je Silvija i dodala: Edo je shvatio tek malo kasnije, odnosno netko mu je šapnuo. Mislio je da će nam to odmoći, da će nas to omesti. No, smatram da neće., prenosi večernji