Iznajmljuju se parkirna mjesta za koncert Brenine snahe: ‘Daleko smo dogurali od Thompsona do ovoga’

Iznajmljuju se parkirna mjesta za koncert Brenine snahe: ‘Daleko smo dogurali od Thompsona do ovoga’

Pjevačica Aleksandra Prijović brzo je rasprodala četiri koncerta koji će se održati početkom prosinca u zagrebačkoj Areni. Dodatno, najavila je i peti koncert koji će se održati 6. prosinca.

Vijest o koncertima potaknula je domišljate Zagrepčane da iznajmljuju svoje vlastite parkinge tijekom trajanja koncerata, čime si otvaraju priliku za dodatnu zaradu.

“Privatan parking za osobni automobil je dostupan svih pet dana koncerta Aleksandre Prijović, par minuta pješke do dvorane Arene Zagreb”, navodi se u Facebook grupi Oglasnik Zagreb.

“Može 10 eura jedan dan!”, stoji u oglasu.

FOTO: Screenshot

Podsjetimo, kartu je do sada za njezine koncerte kupilo više od 70.000 ljudi. S petom Arenom se ta brojka približava 90.000 obožavatelja. 

‘Može meni? Ali imam električni auto’

No, ono što je još zanimljivije u cijeloj priči su komentari koji su se skupili ispod objave koji ironiziraju cijelu situaciju.

“Može meni? Ali imam električni auto? Mogu uštekati kod vas?”, napisao je jedan, a drugi je komentirao: “Jel može električni romobil parkirati?”.

FOTO: Screenshot

“Dolazimo helikopterom, postoji li heliodrom i prijevoz limuzinom do birtije gdje se ne čuje koncert, hvala, plaćamo u naturi”, stoji u komentaru.

‘Žena samo koristi priliku’

“Daleko smo dogurali od Thompsona, Maidena, do ovoga”, napisao je drugi.

Također, bilo je i komentara koji ističu snalažljivost u vidu dodatne zarade.

Tako je jedan korisnik napisao: “Žena samo koristi priliku i odličnu ideju, uvjeren sam da tebi nikad ne bi palo na pamet nešto slično smisliti i zaraditi”, a druga osoba je dodala: “Sjećam se sredinom 80-ih kad sam klinka bila i kad smo išli na proštenje u Mariju Bistricu da su ljudi koji žive u blizini rentali svoja dvorišta za nas kaj smo iz daleka došli. Auto na sigurnom i to je najvažnije”., prenosi direktno