Dnevnik Nove TV doznaje: Vozač koji je vozio kombi ušetao je u gospićku policiju u pratnji dva odvjetnika

Dnevnik Nove TV doznaje: Vozač koji je vozio kombi ušetao je u gospićku policiju u pratnji dva odvjetnika

Policijska uprava ličko-senjska u 4:32 zaprimila je dojavu da se na autocesti A1 u smjeru Splita, na 186. kilometru (oko 5 km poslije Gospića) dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali motocikl i kombi vozilo, a dvije osobe smrtno su stradale na mjestu nesreće. 

Očevidom rukovodi Županijska državna odvjetnica iz Karlovca. Motocikl koji je sudjelovao u nesreći regoistriran je na državljanina Nepala. 

Vozača stigao u policiju

Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić javio se mjesta nesreće i izvijestio kako se otvaranje autoceste očekuje uskoro. U trenutku javljana, tragalo se za vozačem kombija za kojeg se sumnja da je skrivio nesreću.

“Postavljeni su policijski punktovi. Policija zna tko je vlasnik vozila i obavljaju se provjere. Izgledno je i da nakon nesreće vozač kombija nije pobjegao u zeleni pojas već je ušao u drugo kombi vozilo i nastavio put prema Svetom Roku”, kazao je Mikić.

Promet još u prekidu, nastala kolona

Kako javlja HAK, promet autocestom A1 u smjeru Dubrovnika prekinut je na dionici između čvorova Gospić i Gornja Ploča. Promet se odvija obilazno preko Gospića i Raduča prema A1 i čvoru Sveti Rok. Na izlazu s autoceste A1 u čvoru Gospić kolona je oko 2 km, a u koloni se vozi državnom cestom DC50 od izlaza s autoceste do Gospića.