Pogledajte koji su zastupnici lupanjem oštetili klupe u Saboru: Bit će potrebna i procjena štete

Pogledajte koji su zastupnici lupanjem oštetili klupe u Saboru: Bit će potrebna i procjena štete

Pregledom saborskih klupa ustanovljena je razvidna šteta u vidu ogrebotina te manjih i većih udubljenja, piše dnevnik.hr.

Nakon što je saborska oporba u utorak lupanjem nastojala prekinuti Godišnje izvješće Vlade koje je podnio premijer Andrej Plenković, sada je objavljeno i kako nakon njihova demonstriranja izgleda saborska imovina, točnije – klupe.

Pregledom saborskih klupa ustanovljena je razvidna šteta u vidu ogrebotina te manjih i većih udubljenja.

Oštećenja su pretrpjele klupe sljedećih zastupnika: Krešo Beljak, Sandra Benčić, Sabina Glasovac, Bojan Glavašević, Nikola Grmoja, Domagoj Hajduković, Ivana Kekin, Marin Miletić, Anka Mrak-Taritaš, Romana Nikolić, Dalija Orešković, Božo Petrov, Marijana Puljak, Sanja Radolović, Nino Raspudić i Urša Raukar.

“Dosad nismo zabilježili slučaj počinjenja materijalne štete na saborskoj imovini u ovom obliku i na ovaj način od saborskih zastupnika, a kako saborske službe nisu u mogućnosti načiniti samostalnu procjenu štete, za to će biti potrebna profesionalna procjena, nakon koje će se pristupiti popravku u skladu s preporukama struke”, poručili su iz Sabora, piše dnevnik.hr.