Hrvatska Megan Fox se u Rimu vozila na skuteru, a u kratkoj haljinici pokazala guzu

Hrvatska Megan Fox se u Rimu vozila na skuteru, a u kratkoj haljinici pokazala guzu

Hrvatska akademska slikarica i magistra slikarstva Deniss Grgić, koju smo gledali u posljednjoj sezoni showa ‘Ples sa zvijezdama’, na društvenim mrežama pohvalila se kako uživa u Rimu.

Nije propustila ni priliku za posjet Vatikanu pa je podijelila s obožavateljima.

Deniss se Vatikanom provozala na skuteru, a nosila je kratku haljinu koju je u jednom trenutku podigla i pokazala svoje atribute, ne mareći za prolaznike., piše showbuzz.hr

‘Slika od milijun dolara!’, ‘Ma zna se što je prava hrvatska ljepotica’, ‘Kakvo tijelo’, neki su od komentara koje je dobila ispod objave.

Deniss često objavljuje svoje provokativne fotografije, a broji više od 90 tisuća pratitelja na Instagramu.

24sata

Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stekla je nadimak ‘Hrvatska Megan Fox’, a jednom prilikom je otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

– Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne – rekla je ranije.

– Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost – zaključila je Deniss za Dnevnik.hr jednom prilikom.

24sata