Hajduk već ima novog trenera

Hajduk već ima novog trenera

Mislav Karoglan potvrđen je za novog glavnog trenera prve momčadi HNK Hajduk.

Gospodin Karoglan se na klupu Bijelih vraća nakon 10 mjeseci kada je zbog privatnih razloga morao otići s mjesta glavnog trenera, piše HNK Hajduk.

Bijele je kao u prošloj sezoni vodio u ukupno 12 službenih utakmica u kojima je upisao osam pobjeda uz četiri neriješena ishoda.

Trener Karoglan ima iskustvo rada u Klubu u kojemu je bio trener kadeta u Akademiji HNK Hajduk ”Luka Kaliterna”, dok je kao pomoćni trener sudjelovao u radu dva stručna stožera prve momčadi (pod vodstvom Jensa Gustafssona i Valdasa Dambrauskasa).

Tijekom seniorske nogometne karijere igrao je u Kamen Ingradu, Posušju, Zrinjskom iz Mostara, Rijeci, Širokom Brijegu, Croatiji Zmijavci, Imotskom te Kamenu iz Ivanbegovine.

Nogometni put ga je vodio i u izraelski Hapoel Nazareth, slovačku Žilinu te singapurski Warriors FC.

Treneski angažman započeo je u Croatiji Zmijavci s kojima je osvojio ligu, a ujedno je dobio nagradu za najboljeg trenera Dalmacije.

Početkom 2019. preuzima Zadar odakle u ljeto 2020. dolazi na već spomenuto mjesto trenera kadeta u Hajdukovoj Akademiji. Samostalno je vodio Istru 1961 na početku aktualne natjecateljske sezone.
O njegovim pomoćnicima će javnost biti obaviještena sukladno njihovom imenovanju.

Konferencija za medije u povodu predstavljanja trenera Karoglana održat će se u utorak 24. listopada s početkom u 11:15 sati.

Treneru Karoglanu želimo puno sreće i uspjeha na klupi Bijelih!, piše HNK Hajduk.