Gazda kafića i tri gošće u 2.35 ujutro ‘vatreno’ dočekali policajce

Gazda kafića i tri gošće u 2.35 ujutro ‘vatreno’ dočekali policajce

Gazda kafića i tri gošće priredili su “toplu dobrodošlicu” policajkama i policajcu koji su oko 2.35 sati stigli na intervenciju zbog prekoračenja radnog vremena., doznaje danica

Prema presudi, sve se dogodilo lani u listopadu u kafiću VIP na području Karlovca. U lokal su u 2.35 sati stigli policajke Nina i Ines te policajac Ivan jer su imali dojavu o prekoračenju radnog vremena kafića koji je smio raditi do 2 sata.

‘Svima otkaz’

“Vidjeli smo u 2,35 sati da su gosti pred sobom imali gotovo pune boce piva. Vlasniku smo rekli da više ne smije raditi, da gosti moraju napustiti lokal, ali on je počeo nas tjerati van i vikati. Vrijeđao nas je, psovao nam boga, unosio nam se u lice.

Pridružile su mu se i tri gošće kafića koje su nas također vrijeđale, a neke su nerazumljivo vikale i nešto govorile”, svjedočila je policajka Nina.

“Napustite moj lokal, vi mene terorizirate, je*o vas Isus i Bog, ja vas hranim, oblačim u uniforme, ja ću vas i skinuti iz njih, sutra ćete svi dobiti otkaze! Nećete moći više raditi niti kao konobari, ja ću se pobrinuti za to, u koroni ste vi harali, sad ja haram”, vikao je gazda kafića Vjeko (50).

Pridružila mu se i gošća kafića Stela (30), inače medicinska sestra na radu u Njemačkoj: “Sad ću zvati Ćelića, sutra ćete svi dobiti otkaz, ja imam veze u policiji”!

Najmlađa Kika

U verbalni atak na policiju potom se uključila i Dijana (22), bankarica na radu u Njemačkoj: “Šta se bahatite, svi ćete dobiti otkaz, možete mi napisati koju god hoćete kaznu, ja to neću platiti, ako se ona ne pojavi na poslu u ponedjeljak, vi ste odgovorni”.

Na koncu, policajcima je nešto imala poručiti i najmlađa od njih Kika (19): “Ulazite ovdje, a ne radite svoj posao, bolje da hvatate one na benzinskima”.

Sutkinja ih je sve proglasila krivima i svima odredila 100 eura novčane kazne te 35 eura plaćanja troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna.