Sandra Perković zbunila fotografijom u bijeloj haljini: “Rekla sam da, da, da”

Sandra Perković zbunila fotografijom u bijeloj haljini: “Rekla sam da, da, da”

SANDRA PERKOVIĆ zbunila je pratitelje na Instagramu fotografijom u bijeloj haljini koja je nalik vjenčanici te je nosila veo na glavi.

Atletičarka je pozirala u bijelom izdanju na jednom imanju u Istri. “Rekla sam da, da, da”, napisala je uz fotografiju. U opisu je još dodala “buduća mlada” te nije otkrila je li u pitanju vjenčanje ili, pak, djevojačka zabava.

Pratitelji su joj u komentarima čestitali i poželjeli sreću u zajedničkom životu, dok je dio njih bio zbunjen. “Jesi se udala ili?” pitali su je. 

FOTO: INSTAGRAM

S Edisom je više od deset godina

Sandra Perković i Edis Elkasević zaručili su se početkom godine. Prvog dana 2023. godine objavila je fotografiju sa zaručničkim prstenom na ruci. “Sve vas volim. Buduća gospođa Elkasević”, napisala je tada.

FOTO: INSTAGRAM

Sandra je s trenerom Edisom Elkasevićem u vezi već više od 10 godina. 

“Mislim da nakon deset godina života s Edisom je to samo pitanje vremena. Kad će? Može sutra, može ove godine, može za deset godina, glavno da smo mi zajedno i da stvaramo jednu veliku priču i zajednički život i da smo tu jedno za drugoga. A to je ja mislim u današnje vrijeme rijetkost”, rekla je jednom prilikom na pitanje o braku., piše index.hr