Mediji: Modrić i Ancelotti imali žustru raspravu, riječi se nisu štedjele

Mediji: Modrić i Ancelotti imali žustru raspravu, riječi se nisu štedjele

Prema pisanju španjolskih medija, hrvatski kapetan Luka Modrić i njegov trener u Realu, Carlo Ancelotti, imali su vrlo buran i žustar razgovor, uoči reprezentativne stanke i utakmica Hrvatske s Turskom i Walesom.

Podsjetimo, Modrić ne igra onoliko koliko je navikao proteklih sezona, talijanski stručnjak dozira njegov boravak na travnjacima, a navodno zbog svega kapetan Vatrenih nije presretan te je došlo do otvorenog razgovora u kojemu se nisu štedjele riječi, a bilo je i povišenih tonova, piše HRT.

Španjolski novinar Jose Felix Diaz ističe da mu je Ancelotti pojasnio da je i dalje važan za ekipu Reala, ali ne u istoj ulozi kakvu je imao proteklih godina.

Ipak, navodno je rekao da će Luku koristiti u ključnim dijelovima sezone.

Podsjetimo, Modrić ima potpisan ugovor s kraljevskim klubom do ljeta iduće godine, kada bi trebao Hrvatsku predvoditi na Europskom prvenstvu u nogometu, plasira li se naravno naša reprezentacija na to natjecanje.

Na veliko se govori da je Modrić dobivao unosne ponude arapskih klubova koje je redom odbijao jer želi igrati na najvišem nivou, a to La Liga i Liga prvaka svakako jesu.

Spominjala se i mogućnost da ode u Inter Miami Davida Beckhama, u kojem već igra Lionel Messi, piše HRT.