Strava u Dubravi! Pas napao i izgrizao bračni par u šetnji: “Ženi je odgrizao pola vlasišta. I policajka se sledila kad je vidjela…”

Strava u Dubravi! Pas napao i izgrizao bračni par u šetnji: “Ženi je odgrizao pola vlasišta. I policajka se sledila kad je vidjela…”

Šokiran i zabrinut za vlastitu djecu, ali i susjede, javio nam se bračni par iz zagrebačke Dubrave koji je u petak prijepodne tijekom šetnje napao veliki pas bez nadzora. Oboje ih je izgrizao pa su pomoć morali potražiti u KB-u Dubrava.

Pas u tipu vrste dogo canario, težak 60-ak kilograma, izgrizao je muškarca i ženu u petak prijepodne dok su šetali Brankovečkom cestom u Dubravi. Ženi je odgrizao komad kože s glave, a suprugu, koji ju je pokušavao obraniti, izgrizao je ruke.

“Šetali smo ujutro, kad se zaletio na nas. Bio je pušten van kuće”, kazala nam je napadnuta žena koja je zadobila ozljedu glave i više šavova na tjemenu.

Suprug, koji ju je pokušao obraniti , ima obje ruke u zavojima zbog ugriza.

“Oni imaju lakše ozljede. Zbrinti su i pušteni kući. Bit će u redu”, rekao nam je dežurni kirurg KBC-a Dubrava.

Nakon napada , pozvali su i policiju. Zagrebačka policija potvrdila nam je da je u 10:15 dobila dojavu o napadu psa na muškarca i ženu u Branovečkoj ceseti.

“Na teren je izašla veterinarska inspekcija i utvrdila vlasnika. Pas je sad u Dumovcu, a istaživanje je u tijeku”, kazali su nam u zagrebačkoj policiji.

“I policajka se sledila kad je vidjela”, rekao nam je čovjek kojeg je napao pas i dodao kako je životinju gađao šakama u glavu dok mu je napadao suprugu kojoj je “odgrizao pola vlasišta”. , javlja dnevnik.hr