U vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac: Aktivirana je eksplozivna naprava

U vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac: Aktivirana je eksplozivna naprava

U vozilu u kanalu pored ceste DC 46 pronađena je mrtva osoba. Na mjestu događaja policija obavlja očevid.

U utorak u ranim jutarnjim satima u kanalu pored državne ceste 46 između Budrovaca i Đurđanaca pored Đakova pronađeno je vozilo, a po dolasku policije na mjesto događaja u vozilu je pronađen mrtav muškarac.

Promet tom cestom zatvoren je za sva vozila od 6:30 te se odvija obilaznim pravcima, a na mjestu događaja obavlja se očevid, priopćeno je iz policije, prenosi Dnevnik.hr.

‘Obavljenim očevidom policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske, u suradnji sa zamjenicom županijskog državnog odvjetnika u Osijeku i policijskim službenikom za protueksplozijsku zaštitu Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek, utvrđeno je da je u vozilu došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave. Tijelo smrtno stradalog muškarca je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na Odjel patologije gdje će se obaviti obdukcija.

Nastavlja se daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti navedenog događaja, a o čemu ćemo nakon završetka pravovremeno izvijestiti javnost‘, napisali su u PU osječko-baranjskoj.