Goran Ivanišević tuži bivšu suprugu: ‘Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio i postao sam obiteljski nasilnik’

Goran Ivanišević tuži bivšu suprugu: ‘Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio i postao sam obiteljski nasilnik’

Pobjednik Wimbledona o svemu se oglasio na društvenim mrežama

Bivši tenisač Goran Ivanišević (52) objavio je na svom Instagramu da na sudu od bivše supruge Tatjane Dragović  (45) traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. 

“Ovako… onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću  koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran”, napisao je Ivanišević u poruci koju je objavio na Instagramu. 

Nacional donosi da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćeri, Tatjani blokirao svu imovinu. Isto tako, pišu kako je Goran pokrenuo više postupaka s ciljem da bivšoj supruzi oduzme dio imovine koja joj je pripala na temelju njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Uz to, postupak je navodno pokrenuo i protiv kćeri Amber te traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana. 

Podsjetimo, njihova ljubav započela je još 1998. godine, a već nakon nekoliko mjeseci započeli su zajednički život. Kada je 2004. godine rođena njihova kći Amber Marija, Tanja je odustala od modne karijere i odlučila se posvetiti majčinstvu, dok se Goran upustio u poduzetništvo. Tri godine poslije, dobili su drugo dijete, sina Emanuela., prenosi večernji list