Sanda (21) opet mortus pijana za volanom. Suca molila da bude blag

Sanda (21) opet mortus pijana za volanom. Suca molila da bude blag

Sanda (21) uhićena je nakon što je opet zatečena da upravlja automobilom pod utjecajem alkohola.

Prema presudi donesenoj ovih dana, mlada je djevojka lani u listopadu oko 3.30 jutro u mjestu Mala Buna “upravljala osobnim automobilom kolnikom Vukomeričke ceste te je zaustavljena i nadzorom je utvrđeno kako je imala alkohola u koncentraciji od 1,59 promila“.

Ranije je već osuđena jer je pijana upravljala vozilom i to joj je bio drugi slučaj u kratkom vremenu. Sanda je na sudu sve priznala, rekla da joj je jako žao zbog svega i suca je zamolila da bude blag prema njoj. Sve se dogodilo na području Vukomeričkih gorica.

“Budući je nesporno utvrđeno da je vozila pod utjecajem alkohola vrlo visoke koncentracije te je već osuđivana radi istovrsnog prekršaja, sud smatra kako postoji opasnost da će ponovno počiniti sličan prekršaj”, navodi se u presudi.

Sudac je Sandu, dakle, proglasio krivom i kaznio s 900 eura te 30 eura troškova prekršajnog postupka. Od kazne joj se oduzima 40 eura jer je dan provela u policijskom pritvoru na triježnjenju.

Dobila je i tromjesečnu zabranu upravljanja motornim vozilima. Presuda je nepravomoćna i Sanda se na nju može žaliti., doznaje danica