FOTO ! Na autocesti kod Zagreba kamion usmrtio čovjeka. Sin poginulog: Molim za pomoć

FOTO ! Na autocesti kod Zagreba kamion usmrtio čovjeka. Sin poginulog: Molim za pomoć

JUČER poslijepodne je na autocesti A3, na zagrebačkoj dionici Jakuševec – Kosnica, došlo do teške prometne nesreće u kojoj je kamion s prikolicom usmrtio pješaka. On je prethodno upravljao kombijem, dok se u trenutku nesreće nalazio u prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi., piše index.hr

Policija i sin poginulog traže svjedoke

“Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530 870 ili 192”, apeliraju iz policije. Sin poginulog Tomislav Kluk se javnom objavom obratio ljudima na Facebooku.

“Molim za pomoć, ako ima tko informaciju o jučerašnjoj nesreći neka mi javi u inbox ili na 098 164 6771. Molim dijelite dalje, hvala vam”, objavio je Kluk. Index ga je kontaktirao, evo što nam je rekao.

“Javio mi se jedan vozač. Rekao je da je bio ispred kobnog kamiona. Tata je tad bio ispred kombija, a kamion se punom brzinom, bez kočenja, direktno zabio u njega”, kazao je Kluk. Naveo je da je njegov otac stao kombijem u zaustavnu traku kako bi nešto popravio, a onda se dogodila tragedija.

Ispričao nam je i da je danas bio na policiji, no ondje nisu imali informacije o tome što se dogodilo, već su mu samo potvrdili da je istraga u tijeku. Tijelo je prevezeno na obdukciju.

FOTO : FACEBOOK