Drama u Vinogradskoj: Iz ambulante izletio muškarac u gaćama, vikao je ‘Pomozite!’

Drama u Vinogradskoj: Iz ambulante izletio muškarac u gaćama, vikao je ‘Pomozite!’

Iz zagrebačke policije potvrdili su da je došlo do intervencije u kojoj je mladić koji je doveden u ambulantu pobjegao

Zagrepčani koji su se u utorak navečer zatekli u čekaonici Vinogradske bolnice svjedočili su drami kakvu se inače viđa u filmovima. Naime, oko 19:40 sati iz ambulante je istrčao čovjek u gaćama i majici vičući “Pomozite!” te pobjegao iz bolnice.

Događaj je za Dnevnik Nove TV prepričala svjedokinja koja se zatekla na hitnom prijemu te zagrebačke bolnice. “Čovjek do mene rekao je da je čovjek koji je pobjegao do maloprije bio u lisicama. Nakon deset sekundi za njim je izletio policajac koji je ljudima rekao da ga zaustave” kazala je.

Policajac je zatim i sam krenuo u potjeru za bjeguncem, a vratio se tek za 15 minuta. Kada su ga ljudi pitali je li uhvatio muškarca, nije odgovorio, no svjedokinja kaže da mu se na licu vidjelo kako je odgovor negativan. “Izišla sam iz čekaonice, a oko bolnice je kružio policijski auto. Oko bolnice je ubrzo kružilo pet, šest policajaca. Čula sam da policija govori kako se zove i koje je godište, kao i da upozoravaju ostale da budu oprezni” otkrila je.

Iz zagrebačke policije potvrdili su da je došlo do intervencije u kojoj je mladić koji je doveden u ambulantu pobjegao, no navode kako je isti “brzo uhvaćen u krugu bolnice i stavljen pod nadzor”.