Tomašević upitan o teškom incidentu svog pročelnika: To mi je prvi glas…

Tomašević upitan o teškom incidentu svog pročelnika: To mi je prvi glas…

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet u URIHO-u su nakon potpisivanja kolektivnog ugovora održali redovitu konferenciju za medije.

Tomašević je rekao da je novim kolektivnim ugovorom u URIHO-u ispravljena velika nepravda te da je 500 radnika, od kojih 300 s invaliditetom, konačno dobilo veće plaće, prenosi tportal.

Upitan o navodnom incidentu u kojem je, prije koji tjedan, sudjelovao Andro Pavuna, pročelnik Ureda za mjesnu samoupravu, civilnu zaštitu i sigurnost, a koji je prema novinarskim informacijama potrgao brisače i retrovizore na jednom automobilu, Tomašević je rekao da mu je to prvi glas i da ne može komentirati nešto o čemu ne zna ništa.

“‘Ajmo vidjeti je li se i što dogodilo. Ovo mi je prva informacija”, kazao je, dodavši da ne može odgovarati na hipotetska pitanja.

Odgovarajući o reklamama na autobusima i tramvajima, Tomašević je rekao da to ide svojim tijekom i da će sve biti skinute do kraja godine, ali da je tvrtka koja ih je postavljala tužila grad, kao što je i najavila, piše N1.