Tihana o napetosti kod Ivana i djevojkama: ‘Napravile su klan protiv mene’

Tihana o napetosti kod Ivana i djevojkama: ‘Napravile su klan protiv mene’

– Naš odnos je napet jer na zajedničkom skupu sam ja njima izvan kamera rekla da se ne prave fine nego da budu ono što jesu i iznesu svoje mišljenje, da ne ispadamo samo Antonija i ja kao najveće babe, i negativke, a one su se na to uvrijedile i napravile klan protiv mene koja sam završila s njima na farmi, pa su kao krenule protiv mene… , rekla je Tihana

Tihana Bičanić jedna je od djevojaka koje se u ovogodišnjem izdanju showa “Ljubav je na selu” bori za srce farmera Ivana Detekovića, a za RTL.hr kazala je više o svom odnosu s farmerom Ivanom te kandidatkinjama Gabrijelom i Samantom.

– O Ivanu nemam baš najbolje mišljenje zato što je pokazao na farmi da simpatizira cure samo ako se njemu ide niz dlaku, ne podnosi kad mu netko kaže nešto iskreno i direktno… Ja nisam osoba koja ide ljudima niz dlaku, nego sam realna i prijateljski nastrojena, ali kako je Samanta bacila oko i previše se njemu ulizivala, ja sam se, da bih nju isprovocirala, malo zaigrala i počela okretati njega na moju stranu…, kazala je Tihana i dodala da je Ivan poput kuhanih nogica. Otkrila je i zašto je od početka napet njen odnos sa Samantom i Gabrijelom. 

– Naš odnos je napet jer na zajedničkom skupu sam ja njima izvan kamera rekla da se ne prave fine nego da budu ono što jesu i iznesu svoje mišljenje, da ne ispadamo samo Antonija i ja kao najveće babe, i negativke, a one su se na to uvrijedile i napravile klan protiv mene koja sam završila s njima na farmi, pa su kao krenule protiv mene… , rekla je i odgovorila na pitanje je li je zabolio komentar cura da samo zna šefovati. 

– Ivan je od početka u klanu sa Samantom i Gabrijelom jer su one njega stalno odvlačile na zajedničkom skupu i tu su mu punile glavu. I on se naravno okrenuo protiv mene. I bilo što da se dogodi, ide popljuvati da sačuva svoj muški ponos, a kasnije se ‘gušio’ u ručku koji sam ja skuhala, rekla je Tihana., piše večernji