Seks maraton: Imamo aferu, nalazimo se svakog četvrtka pa vodimo ljubav satima i satima

Seks maraton: Imamo aferu, nalazimo se svakog četvrtka pa vodimo ljubav satima i satima

Nevjeran sam, ali ovo je za mene rekord. Seks je vještina, kao i sviranje instrumenta ili stolarije. Proveo sam nebrojene sate bruseći svoj zanat, imao sam oko 50 ljubavnica, kaže Matthew

Janice kaže da je Matthew sjajan u krevetu – ali ako ga viđa više od jednom tjedno, počinje je živcirati. Stoga se, kaže nalaze svakog četvrtka pa vodimo ljubav satima i satima

Ovo je priča o njihovom seksualnom životu

Matthew (58) vjeruje da je seks vještina kao i sviranje instrumenta ili obrada drveta. Proveo je nebrojene sate bruseći svoj zanat. S Janice je u vezi tri godine, piše Guardian.

– Nevjeran sam, ali ovo je za mene rekord. Obično moje veze traju samo nekoliko tjedana. Nije da ne uživam biti u dugoročnom partnerstvu, u braku sam gotovo tri desetljeća i volim raditi tihe, kućanske stvari sa ženom, poput kuhanja i biranja namještaja. Problem je što i ja žudim za uzbuđenjem. Varao sam s oko 50 žena prije Janice – priča Matthew, i smatra da ne može kriviti svoj dobar izgled jer, kako kaže, nije osobito zgodan ili blistavo inteligentan, ali je dobar u postavljanju pitanja i komunikaciji…

Općenito, priznaje da ima afere s kolegicama.

– Kad gledam grupne fotografije osoblja, mogu označiti sve žene koje su bile u mom krevetu – otkriva on.

S Janice se nalazi se u njezinoj kući i vode seks maratone. Svoj stil opisuje kao izuzetno spor.

– Mislim da je Janice bila uznemirena prvi put kad smo to učinili jer sam je ljubio posvuda, čak i stražnju stranu njezinih koljena. Stalno me molila da požurim, ali ja sam imao svoju igru. Seks je vještina, kao i sviranje instrumenta ili stolarije. Proveo sam nebrojene sate bruseći svoj zanat. Nisam ganjao drugu ženu otkako sam prvi put spavao s Janice, tako da je ovo u neku ruku moja prva monogamna veza – priznaje.

Seks s Janice može trajati pet sati, ali u sredini uvijek naprave pauzu za razgovor. On ima popis tema na svom telefonu i nasumično odabere jednu da započne intiman razgovor, a to mogu biti bivši partneri, loši spojevi ili orgazmi.

Janice je vrlo duhovita i karizmatična, smatra Matthew, i voli s njom razgovarati o svom seksualnom životu i aferama.

– Počeo sam odavati svoje tajne jer sam pokušavao nasmijati Janice, ali sam shvatio da mi se zapravo sviđa osjećaj priznanja. Nakon što sam proveo 40 godina lažući ženama s kojima spavam, ovo je novo uzbuđenje. Nisam ganjao drugu ženu otkako sam prvi put spavao s njom. I dalje živim sa suprugom, ali jedva da spavamo zajedno. Janice mi dopušta da je vidim samo jednom tjedno jer kaže da je počinjem živcirati nakon više od 24 sata – ističe Matthew, kojeg njezina brutalna iskrenost oduševljava.

Janice (60), s druge strane priznaje, da kad bi Matthew svakog utorka počeo spavati s drugom ženom, prekinula bi njihovu vezu.

– O Matthewu razmišljam kao o svom dečku četvrtkom navečer. Prvi put smo spavali zajedno na radnom putu. Bio je četvrtak, pa je to nekako postao naš poseban dan. Bila sam u braku 20 godina i to me udaljilo od stalnih veza. Većina muškaraca u 50-ima ne traži spoj, traže kućnu pomoćnicu za stanovanje – kaže Janice te ističe kako više voli biti sama i kontrolirati svoj prostor.

Ako Matthew ostane u njezinoj kući dulje od jedne noći, počinju se svađati oko nasumičnih stvari.

– Prije nego što sam spavala s Matthewom nisam imala pojma da je toliko promiskuitetan. Uvijek je djelovao tako profesionalno i zatvoreno. Bila sam prilično zbunjena kad smo prvi put imali seks jer je sve radio tako sporo. Lizao me po svakom dijelu mog tijela, čak mi je pokušao polizati i pazuh. Kad sam se navikla na njegov tempo, počela sam uživati. Jako se ponosi onim što radi i to se vidi. Zna provesti cijeli sat masirajući me prije nego što se skinemo goli – ispričala je.

Nikada, kako sama kaže, nije bila s muškarcem koji želi usavršiti svoje vještine vođenja ljubavi, a Matthew sebe vidi kao neku vrstu seks umjetnika.

– Znam da je Matthew prevario svaku ženu s kojom je ikada bio, pa me čudi što se to još nije dogodilo. Dopustila bih vezu za jednu noć, ali kad bi počeo spavati s drugom ženom svakog utorka, prekinula bih vezu – priznaje Janice.

Ponekad ostane u njegovoj kući kada je njegova žena odsutna, a on tada fotografira sve sitnice prije nego što Janice stigne kako bi sve mogao vratiti točno tamo gdje je bilo nakon njenog odlaska.

– Ali sigurna sam da ona nešto sumnja. Znala bih da je još jedna žena bila u mojoj kući. Možda je to zgodno za nju, ona dobiva domaćeg Matthewa, a ja seks – zaključuje Janice., prenose 24sata