VIDEO Pogledajte žestoku svađu Pernara i prosvjednice: “Bolestan si, odi na je*eno Vrapče!”

VIDEO Pogledajte žestoku svađu Pernara i prosvjednice: “Bolestan si, odi na je*eno Vrapče!”

U hrvatskim gradovima je održana molitva krunice. Na glavnom zagrebačkom trgu tom prigodom zabilježen je incident – sukob prosvjednice i Ivana Pernara.

I ove subote, na glavnom zagrebačkom trgu – okupili su se molitelji. Ponovno se molilo za čednost u odijevanju i ponašanju te muški duhovni autoritet u obitelji.

Na trg su izašli i prosvjednici protiv molitelja.

Ipak, glavno događanje na trenutak je bio sukob prosvjednice i Ivana Pernara. Pernar je snimao prosvjednike – sve dok ga jedna prosvjednica nije pozvala na red.

“Pitajte ga gdje je dečko kojeg su uhitili zbog njega, jer je on išao provocirati, jer je je*eni jazavac koji ne može dobiti pi*ke pa na ovaj način mora dobivati neku pažnju od javnosti. Gdje je dečko kojeg su zbog tebe uhitili?”, poviknula je prosvjednica.

“Gospođo policija ga je uhitila, imala je svoje razloge, a vi se ponašate agresivno i vrijeđate. Nemojte vrijeđati”, odgovorio je Pernar.

“Koje razloge, koje, to što si ti je*eno bolestan, odi na je*eno Vrapče!”, nastavila je prosvjednica.

“Ovako vam se ljevičari ponašaju, njima je ova retorika normalna, i unose vam se u lice, i vrijeđaju vas. To nije normalno“, zaključio je Pernar., piše dnevnik.hr

VIDEO : IVAN PERNAR