DP: Čuvena HDZ-ova vertikala je i u ovom slučaju doživjela vrhunac. Svi su sve znali, svi su dali dozvole i sada svi peru ruke od ekološke kataklizme

DP: Čuvena HDZ-ova vertikala je i u ovom slučaju doživjela vrhunac. Svi su sve znali, svi su dali dozvole i sada svi peru ruke od ekološke kataklizme

Domovinski pokret oglasio se na fb-u:

SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA!

U gradu Osijeku danas se otkazuje dugo očekivana manifestacija HeadOnEast kao i sva događanja i manifestacije na otvorenom, a uskoro bi se mogao otkazati i sam život u Osijeku!

Nakon Afričke svinjske kuge, nakon demografskog sloma, sada u Slavoniji imamo ekološku katastrofu. Na kraju svega ispast će da za ovu i sve ostale situacije nitko nije kriv u stilu dječje igre “MIR, MIR, MIR, NITKO NIJE KRIV”.

Čovjek u čijem se dvorištu dogodila katastrofa, ujedno i vlasnik Drave International d.o.o. klasičan je izdanak privatizacije 90-tih godina koji je uništio tvrtke Litokarton d.d., Svilanu d.d. Osijek, kupio trgovački centar NAMA u kojem je sve zatvorio, kao i Tvornicu žigica Drava i kojemu se već po treći put događa ovakva ista katastrofa, a jedna od njih je bila čak i sa smrtnom posljedicom. Zvonko Bede je izdanak svih loših politika u Osijeku i ne može pobjeći od odgovornosti!

Pored tog istog čovjeka svakodnevno prolazi župan Osječko-baranjski, a i svi ostali gradski dužnosnici. Odjednom se svi oni čude kako je moguće da se ovo dogodilo, a okolo govore kako je situacija normalna te da je ovaj slijed događaja bio vrlo vjerojatan.

Gospodo, pitamo vas, ako ste znali za ovo i ako je sve bilo vrlo vjerojatno, zašto niste ništa poduzeli? Između svega Dozvolu za rad je tom čovjeku dala centralna te lokalna vlast. Čuvena HDZ-ova vertikala je i u ovom slučaju doživjela vrhunac. Svi su sve znali, svi su dali dozvole i sada svi peru ruke od ekološke kataklizme. Nemojte bježati od odgovornosti! Sada prikrivanje kaznenim prijavama i prozivanje ljudi nije dovoljno!!!

Nadamo se da će Slavonija i Osijek preživjeti ovu ekološku katastrofu i ostati nepokoreni grad! Sve krive politike dolaze kad tad na naplatu. U ovome trenutku demografski slom, pustošenje, migrantska kriza, ekološka katastrofa, Afrička svinjska kuga, sve to na kraju dođe na naplatu – “SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA!”