Tvrdi da se nije seksala dvije godine zato što se muškarci boje njene ljepote

Tvrdi da se nije seksala dvije godine zato što se muškarci boje njene ljepote

37-godišnja manekenka dvije godine nije bila na spoju niti se seksala te smatra da su muškarci ‘previše uplašeni’ da bi joj prišli.

‘Nisam u celibatu svojom voljom – samo ne mogu pronaći pravog muškarca’, rekla je švedska manekenka Amber ‘Sweetheart’ Johanssen. Naime, 37-godišnja manekenka dvije godine nije bila na spoju niti se seksala te smatra da su muškarci ‘previše uplašeni’ da bi joj prišli. Dobiva dosta pozornosti od svojih obožavatelja na internetu, ali kada je u pitanju njezin ljubavni život, misli da njezin posao influencerice odbija potencijalne udvarače, prenosi Metro.

Amber je rekla: ‘Nisam bila na spoju niti se seksala dvije godine. Moj seksualni nagon je još uvijek jak… Masturbiram svakodnevno. Moj posao koči moj ljubavni i seksualni život, a većina muškaraca mi se boji prići. Zadnji put kad sam pokušala organizirati spoj, tip mi je otkazao u zadnji tren. Iskreno mislim da je bio prestrašen mojim uspjehom i ljepotom’.

Manekenka se čak prisjetila i prilično oštrih riječi muškaraca s kojima je izlazila. Rekla je: ‘Muškarci su mi rekli da me ne shvaćaju ozbiljno i da bi im bilo neugodno biti sa mnom. Pokušala sam s aplikacijama za spojeve, ali izgleda da dečki misle da je to lažni račun ili pronađu moj seksi sadržaj na internetu prije spoja, što ga čini vrlo neugodnim. Osjećam da su više zainteresirani za spavanje sa mnom nego za stvarno upoznavanje tko sam’.

Unatoč lošoj sreći, Amber se nada da će uskoro pronaći ljubav. Odlučila potražiti partnera u Velikoj Britaniji jer smatra da Šveđani nisu dovoljno dobri i škrti su s novcem. Rekli bismo da je to malo generaliziranje, ali čini se da manekenka zna što želi. ‘Tražim nekoga s inteligencijom, ljubaznošću, dobrim ponašanjem i nekoga tko nije škrt. Moj najveći problem sa švedskim muškarcima je što nisu kavaliri’, objašnjava., piše večernji list