Prelijepe vijesti u showu MasterChef, evo što je jedna natjecateljica doznala pred kamerama!

Prelijepe vijesti u showu MasterChef, evo što je jedna natjecateljica doznala pred kamerama!

Sarah Mikulec je u zadnjoj epizodi showa MasterChef od žirija doznala jednu lijepu novost.

Natjecateljici showa MasterChef Sarah Mikulec u 20. epizodi showa dobila jednu lijepu vijest izvana.

Nakon što su kušali i komentirali jelo koje je napravila zajedno s Kristinom, žiri joj je priopćio da je postala teta te da sada ima još više razloga da osvoji trofej.

Sarah je ova vijest došla kao šlag na torti nakon dobrih komentara žirija i sreću nije mogla sakriti.

Sarah i Kristina napravile su lungić sa začinskim biljem, kuglice panirane u bademima punjenje s mozzarellom i rižom te kreker od dehidriranih gljiva. Za to jelo dobile su pohvalu, kako za okuse tako i za dekoraciju tanjura.

“Vidimo harmoniju i lijepo balansirane okuse. Tražimo da razmišljate izvan okvira. Pokazali ste da ste jako dobro iskoristili sve namirnice”, rekao im je Stjepan.

Inače, Sarah živi u gradu Aalborgu u Danskoj. Nakon što je završila srednju školu u Zagrebu za primijenjenu umjetnost i dizajn, s dečkom je prije gotovo sedam godina otišla na studij u Dansku. U Danskoj je završila fakultet za turizam i menadžment. Sarah je u kuhinji odmalena pomagala mami koja se specijalizirala za vegetarijansku kuhinju, osobito makrobiotiku, a izdala je i svoju kuharicu. Sarah je do 15. godine bila vegetarijanac. Sarah ima veliku obitelj te ima još dvije sestre i tri brata. U slobodno vrijeme proučava recepte i videe. Kaže da njezin dečko stalno hvali njezino kuhanje pred prijateljima i svima govori da će joj jednom otvoriti restoran jer svi trebaju probati njezina jela., piše showbuzz.hr