NOVČANI HOROSKOP DO 8. LISTOPADA: Jarcu neočekivano poznanstvo donosi dobit, njih će dotući sukobi i financijske brige

NOVČANI HOROSKOP DO 8. LISTOPADA: Jarcu neočekivano poznanstvo donosi dobit, njih će dotući sukobi i financijske brige

Astrolozi Rakovima predviđaju promjene na financijskom i poslovnom planu. Teško je procijeniti razmjere, neki će Rakovi odlučiti promijeniti posao, dok će drugi predložiti nadređenima novi projekt i postići uspjeh.

Početkom listopada astrolozipreporučuju Strijelcima da se ne upuštaju u riskantne projekte. Bolje je ne računati na iznenadne prihode koji će pasti s neba, ne sklapati ugovore sa sumnjivim kupcima i ne zapošljavati se u sumnjivim tvrtkama.

Ovan

Zvijezde Ovnovima predviđaju općenito povoljan tjedan, iako ga je teško nazvati stabilnim. Neki će dani biti dobri za opuštanje, dok će drugi dani Ovnovi morati plivati ​​protiv plime i svladavati prepreke.

Ipak, mnogi predstavnici ovog znaka moći će zaraditi više. Važno je slušati svoj unutarnji glas: možda će Ovan dobiti savjet iz vlastite podsvijesti, piše Atma.

Bik

Bikovi koji se bave prijevozom i dosta vremena provode za volanom, imat će najviše sreće na financijskom planu. I ove se osobe moraju nositi s nagomilanim poslovima, no bolje je to činiti postupno, bez žurbe.

Ovo je vrlo povoljno vrijeme da analizirate vlastite greške i naučite nešto od drugih ljudi. Treba planirati budžet, kupovati što manje beskorisne robe.

Blizanci

Blizancima je važno pratiti kvalitetu kupljene robe i usluga. Ako nemate dovoljno motivacije, onda do 8. listopada možete čitati knjige ili gledati videa o tome kako su poznati ljudi došli do uspjeha i bogatstva.

Općenito, ovi će dani biti povoljni za prevladavanje poteškoća u financijskom sektoru. Samo se nemojte opuštati prije vremena: ne smijete zanemariti svoje radne obveze do petka.

Rak

Rakovi će moći iskoristiti energiju planeta u borbi za mjesto pod Suncem. Kupovina ponedjeljkom i četvrtkom bit će uspješna, možete sigurno kupovati i putem interneta.

Astrolozi predviđaju promjene u financijskom i poslovnom smislu. Teško je procijeniti razmjere, neki će Rakovi odlučiti promijeniti posao, dok će drugi predložiti nadređenima novi projekt i postići uspjeh.

Lav

Jedno se sa sigurnošću može reći o Lavovima – trebali bi biti otvoreni i spremni razmotriti sve prijedloge, a ne gubiti vrijeme i resurse na loše navike.

Možda će se Lavovima ponuditi posao iz snova, moći će kupiti nešto što im stvarno treba po vrlo povoljnoj cijeni. U financijskim pitanjima predstavnicima ovog znaka trebat će jasan plan s jasnom strukturom.

Djevica

Ako Djevice žele povećati svoje bogatstvo, privući blagostanje i sreću, moraju raditi, ali ne slijepo, već slijedeći prethodno razvijen plan.

Do 8. listopada prolazno će se pojačati pozitivan utjecaj nekih planeta pa će Djevice moći povećati svoj budžet ili isplativo investirati u budućnost. Ovo je dobro financijsko vrijeme za odvjetnike, konzultante, psihologe, liječnike i učitelje Djevice.

Vaga

Vagama će u tjednu do 8. listopada dobro doći ulaganja u dom i zdravlje. Posjet stomatologu, estetska obnova stana, novi set proizvoda za njegu ili pribor za dom – sve će to biti uspješno.

Vage ovog tjedna moraju vjerovati u sebe, inače bi cijeli mjesec mogao proći u sukobima i financijskim brigama. Bolje je riješiti se negativne slike u glavi.

Škorpion

U razdoblju do 8. listopada mnogi će Škorpioni poželjeti razmaziti sebe: promijeniti izgled, otići u shopping ili na zanimljivo mjesto s voljenom osobom. Takvi izdaci potpuno su opravdani ako za njih odvojite određeni iznos odmah na početku tjedna.

Najvažnije je unaprijed se pripremiti na činjenicu da će novac otići u nešto dobro. Ulaganja u sebe i u sferu ljubavi su opravdana.

Strijelac

Početkom listopada astrolozi preporučuju Strijelcima da se ne upuštaju u riskantne projekte. Bolje je ne računati na iznenadne prihode koji će pasti s neba, ne sklapati ugovore sa sumnjivim kupcima i ne zapošljavati se u sumnjivim tvrtkama.

Važno je osloniti se na vlastite snage i razumjeti troškove u proračunu. Početak tjedna bit će dobar za demonstraciju liderskih kvaliteta, otkriva Atma.

Jarac

Neočekivani susret može promijeniti prihode Jarca, na primjer, s osobom koja će ih pogurati naprijed u karijeri. Ovo može biti iznenadno otkriće novih talenata i aspekata karaktera.

Za stabilan financijski rast, Jarci će morati ne samo raditi i zarađivati ​​novac, već i baviti se samorazvojem, istraživati ​​vlastite sposobnosti i slušati svoj unutarnji glas.

Vodenjak

Vodenjaci imaju aktivan tjedan na području kupovine. Dobitnici će biti oni predstavnici ovog znaka koji odluče planirati kupnju unaprijed, uspoređivati ​​recenzije na internetu i tražiti dobre cijene. Spontane akvizicije sada nisu na mjestu.

Također je važno otići u shopping u ugodnom društvu i pozitivno raspoloženi. Informirana kupnja bit će prioritet.

Riba

Ribe mogu otići u shopping kako bi početak tjedna učinile ugodnijim. Samo nemojte kupovati na brzinu jer ćete propustiti nešto važno i razočarati se.

U financijskim pitanjima, Ribama će možda trebati tuđi savjet. Da bi vas rezultati zadovoljili, važno je slušati samo mjerodavno mišljenje. Raditi apsolutno sve po nalogu nasumičnih savjetnika u najmanju je ruku opasno.