Pet poza kojima ćete sigurno pogoditi G-točku u sekundi

Pet poza kojima ćete sigurno pogoditi G-točku u sekundi

Eksperimentiranje u spavaćoj sobi donosi uzbudljiv seksualni život. A ako ste znatiželjni i želite brzo pogoditi G-točku, ovih pet uzbudljivih položaja će pomoći, a neki obećavaju i višestruke orgazme

Za nevjerojatan užitak isprobavanje novih seks položaja može učiniti čuda među plahtama, a ovih pet živahnih seks položaja poslužit će za stimulaciju G-točke u roku od nekoliko sekundi.

Eksperimentiranje s novim položajima u seksu može biti vrlo uzbudljivo. Neke tehnike obećavaju određeno zadovoljstvo i muškarcima i ženama. Sada je pogađanje G-točke prilično velika stvar kada je riječ o svijetu užitka, a postoji mnogo poteza koji obećavaju upravo to.

Dakle, ako tražite nešto novo i uzbudljivo, evo pet poza koje pogađaju G-točku, a neke čak obećavaju višestruke orgazme.

1. Meko ‘posluživanje’

Ovaj položaj pruža savršeni kut za penis partnera da dosegne prednji ‘zid’ gdje se nalazi G-točka. Omogućuje i lak pristup klitorisu koji, kada se stimulira, može uzrokovati protok krvi i stimulirati G-točku. Da biste to svladali, zauzmite položaj žlice, lagano podignite koljena i neka partner ulazi straga.

2. Obrnuta žlica

Seksualni položaj ima sve prednosti žlice, ali licem u lice. Zatezanjem nogu možete postići plitko prianjanje koje obećava duboku penetraciju. Super je jer možete iskusiti nekoliko načina lociranja i stimuliranja G-točke. Možete zauzeti položaj ležeći na boku, okrenuti jedno prema drugome.

3. Doggy

Umjesto da idete ravno unutra i van, neka vas partner ljulja s jedne na drugu stranu. Iz ovog položaja također mogu stimulirati grudi ili klitoris kako bi pojačali vaše uzbuđenje što povećava dotok krvi u G-točku.

4. Kolica

Ovaj stojeći položaj za seks će pogoditi G-točku za nekoliko sekundi. Počnite tako da se oslonite na ruke i noge dok vas partner podiže za zdjelicu. Tada obuhvatite njihov struk vašim bedrima. Ako se previše umorite, naslonite se na stol ili stranicu kreveta kako bi odmorili ruke.

5. Gee-Shell

Započnite ležanjem na leđima s nogama podignutim do kraja i gležnjevima iza glave, ili koliko daleko možete ići. Zatim neka uđu u vas iz misionarskog položaja. Zahvaljujući kutovima, glava njihovog penisa izravno će stimulirati vašu G-točku. Ali ako niste ljubitelj jako duboke penetracije, možda ovaj potez nije za vas, donosi Daily Star., prenose 24sata