IMA VIŠE OD 90 KILOGRAMA, A IZGLEDA POPUT PRAVE BOGINJE: Slavna manekenka oduševila je sve prisutne u prozirnoj haljini

IMA VIŠE OD 90 KILOGRAMA, A IZGLEDA POPUT PRAVE BOGINJE: Slavna manekenka oduševila je sve prisutne u prozirnoj haljini

Ova godina svakako je u znaku Ashley Graham koja je još jednom dokazala koliko su joj zvijezde naklonjene. Lijepa manekenka pojavila se na Tjednu mode u Milanu gdje je nosila nekoliko revija.

Najviše pažnje prvi put je privukla kada je prošetala za Boss, a onda je sve prisutne ostavila bez daha na reviji Dolce & Gabbana. U prozirnoj haljini s prozirnim korzetom i podvezicama, Ashley je bila oličenje seksipila, a nema tko nije komentirao da izgleda poput boginje.

FOTO: INSTAGRAM

Manekenka je nedavno otkrila da ima 91 kilogram, a žene joj ‘zamjeraju’ jer izgleda kao da ima 60 kila. Visoka je 177 centimetara. Mnoge se pitaju i što Ashley jede tijekom dana i kako to da na ovako dobar način ‘sakrije’ kilograme.

Za razliku od većinu poznatih dama koje su u svijetu modelinga, Ashley uživa jesti i ne opterećuje se kalorijama. Zanosne obline su je proslavile, a oduvijek se odbijala podvrgnuti suvremenim standardima ljepote i mršavosti koji vlada među manekenkama i slavnima općenito. Kada ipak želi malo dovesti kilažu ‘u red’, njezin jelovnik sastoji se od hrpu zdravih namirnica.

FOTO: INSTGARAM

Za doručak pije smoothie od kelja, đumbira, limuna, jabuke, cikle i peršina. Za ručak bira kvinoju i integralnu rižu s povrćem, koje prelije pastom od sezama. Pečeni losos s rukolom i batatom je za večeru, a otkrila je kako se čokolade ne odriče. Kada joj dođe želja za ‘zgriješiti’, najčešće odabire tjesteninu sa sirom, kako pišu strani mediji., piše story