Pronađen je Gabriel

PRONAĐEN je nestali Gabriel Matijević (19).

Kako je Indexu potvrđeno iz osječko-baranjske policije, Gabriel je pronađen u Zagrebu. Pronašli su ga večeras u 19:05 sati policajci VII. policijske postaje koja pokriva područje Trešnjevke. 

Gabriel je dobro i uskoro će se vidjeti s ocem koji ga je došao tražiti u Zagreb. 

Mladić je, podsjetimo, nestao prošlog tjedna iz Poganovaca pokraj Đakova.

Gabrijelovog oca nakon gostovanja u RTL-u danas nazvali su iz policije i rekli da je Gabriel spavao u automobilu na području Trešnjevke. Višednevna potraga za mladićem iz Slavonije tako je sretno  završila u Zagrebu.

Otac je ranije kazao kako je je danas krenuo starom cestom iz Našica u nadi da će na toj ruti sresti sina. Stigao je u Zagreb nešto poslije 17 sati.

Ponovio je kako je Gabriel viđen kako je ušao u Zagreb s autoceste na izlazu Zagreb Istok i pokušao platiti karticom na području Zagreba, no da mu je ta kartica odbijena.

Kazao je kako ne zna zašto je Gabriel otišao od kuće.

“Stvarno ne znam, on je momak uredan, dobar je i trebao je doći k meni u Njemačku raditi. Ima kupljenu kartu za sutra navečer i nadam se da će se možda sutra pojaviti u Zračnoj luci”, kazao je.

Na pitanje misli li možda nije htio ići raditi u Njemačku odgovorio je: “Ne mislim zato što imam poruke kod svoje supruge Mije, gdje se njoj javio da je veoma radostan i da jedva čeka ići na posao.”

Gabriel je noć nakon što je nestao bio s prijateljem, a otac kaže da je i prijatelj šokiran i da nije bilo naznaka da bi on njemu rekao da bi išao negdje ili nešto napravio. Kazao je i kako nema informaciju da Gabriel ima prijatelje u Zagrebu., doznaje index