Kolinda jednim izdanjem iz Amerike potpuno očarala obožavatelje, pohvalila se fotografijama: “Lijepa ženo!”

Kolinda jednim izdanjem iz Amerike potpuno očarala obožavatelje, pohvalila se fotografijama: “Lijepa ženo!”

dila.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama objavila je galeriju fotografija svojeg posjeta Washingtonu i New Yorku.

Uz fotografije je otkrila i što je tamo sve radila. Sudjelovala je na 10. godišnjici organizacije Women Political Leaders na kojem je angažirana kao veleposlanica za imunizaciju, uključila se i u aktivnosti Olimpijskih igara, pa je bila i na večeri kod Gracie Mansion, čiji su domaćini bili ACUS i gradonačelnik New Yorka Eric Adams. Navela je i kako je sudjelovala na sastanku Međunarodnog savjetodavnog odbora ACUS-a gdje je raspravljala o hitnim geopolitičkim pitanjima, a prisustvovala je i dodjeli nagrada Global Citizen Awards za 2023, piše showbuzz.dnevnik.hr.

“Posebno smo odali počast predsjedniku Ukrajine Zelenskom, njemačkom kancelaru Olafu Scholzu, japanskom premijeru Fumiu Kishidi i američkoj tajnici financija Janet Yellen”, istaknula je.

“Ne zaboravimo hrabre žene širom svijeta, poput Olene Zelenske, koje nas inspiriraju svaki dan”, dodala je, a s prvom damom Ukrajine je pozirala i za fotku.

FOTO: FACEBOOK