Grmoja: Pokušalo me natjerati da obrišem status…

Grmoja: Pokušalo me natjerati da obrišem status…

Objavu Nikole Grmoje prenosimo u cijelosti :

Danas me se pokušalo natjerati da izbrišem status kojeg sam objavio pa je čak i na mail Mosta stigao dopis odvjetnika Nobila s kojim sam već bio na sudu kada me tužio Petar Pripuz.

Tada sam zahvaljući znamenitom hrvatskom pravosuđu izgubio pa su valjda mislili da ću ovaj put ustuknuti u strahu da možda i Zubaku ne bi morao platiti naknadu štete kao i Pripuzu.

Status neću brisati, nisam čovjek koji se povlači, a na dezinformacije nisam nasjeo nego sam postavio pitanje predsjedniku Vlade RH i to na temelju dokumenta koja sam dobio na uvid.

Ako postoje dokumenti koji demaniraju Marina Vlahovića nek ih Zvonko Zubak objavi, a i ja ću ih rado objaviti na svojoj facebook stranici.

Prijetnje i informacije o nekakvim navodnim istragama i optužbe bez ikakvih dokaza o pripadnosti kriminalnim skupinama ne ostavljaju dojam da su ovdje u pitanju čista posla.

U međuvremenu nadam se odgovoru premijera Plenkovića i raspletu ove afere koja reputacijski šteti i RH kako bi se vidjelo tko govori istinu., napisao je Grmoja