Maja Šuput ostvarila veliku želju najslađoj mogućoj ekipi, pogledajte oduševljenje koje je izazvala!

Maja Šuput ostvarila veliku želju najslađoj mogućoj ekipi, pogledajte oduševljenje koje je izazvala!

U drugoj epizodi Supertalenta predstavio se Dječji zbor Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice koji je na natjecanje pozvala upravo Maja Šuput, a njezino očekivanje svojim su nastupom itekako opravdali.

Dječji zbor iz Virovitice iz Glazbene škole Jan Vlašimsky, jedan je od najslađih hrvatskih zborova, a u Supertalentu su se predstavili svojom izvedbom pjesme ”Sweet child of mine”.

Ova djeca iz glazbene škole nisu znala da će ih posjetiti Maja Šuput i to s jednim veselim upitom.

”Ja sam došla jer sam čula da ste se prošle godine prijavili na Supertalent i da vas produkcija nije nazvala, je li to istina? Ja sam osobno došla kod vas da vama kažem da ste pozvani u Supertalent!”, rekla im je Maja.

”Oni se najviše vesele vožnji busom, a i najvažnije je da im otvorimo sendviče čim sjednemo u bus”, otkrile su njihove učiteljice.

Na pozornicu Supertalenta stalo je 110 djece.

”Energični su, veseli su. Neki evo noćas nisu ni spavali. Većina njih nema tremu, ali ima i onih koji neku tremicu lagano pokazuju, bude tu i koja suza, ali mi smo uvijek tu, pa ih malo bodrimo”, rekle su njihove učiteljice.

A nakon što su krenuli sa svojom izvedbom, žiri je odmah bio oduševljen, a Fabijan je zaključio:

”Ovo je najbolji posao na svijetu”.

”Ovo je sve”, govorila je Maja.

”Što je ovo bilo? Ludilo! Maja mi je na početku došapnula – to su moji. Ja u životu ovoliko sunčanih naočala na jednom mjestu nisam vidjela, a bome ni ovih marama”, rekla je Martina.

”Nisam mogla ni zamisliti da ćete se uvježbati do ove mjere, a o stajligu da ne pričam, izgledate fenomenalno”, a potom je Maja posebno pozdravila djevojčicu Milu.

”Mila, jako mi je drago da si i ti došla, i neizmjerno mi je drago da si i ti s ekipom, i ovaj stajling ti savršeno pristaje”, dodala je Maja.

A dok je Martina govorila, jednu djevojčicu snimila je kamera u urnebesnom trenutku.

”Zlatni gumb, hoćemo dobit? Kad?”, govorila je misleći da ju nitko ne gleda.

”Jako ste mi simpatični, mislim da nikad nisam vidio ovako šarenu ekipu, i za jedno desetak godina mislim da ćete s veseljem pokazivati slike, evo tu sam ja bio”, rekao je Bilman.

”Zaista, ne znam kad sam ovo vidio u životu. Svaka vam čast”, zaključio je Fabijan.

Martina im je tada rekla da je došao trenutak kad moraju odlučiti hoće li ići dalje ili ne, na što su još jednom oni poviknuli je li moguće da odmah dobiju i zlatni gumb nakon čega su se svi nasmijali.

Dobili su 4 da i prošli dalje., piše showbuzz.hr