Maja Šuput konačno otkrila tajnu svog izgleda, a progovorila je i problemu s kojim se mora nositi: “Tijelo mi se raspada…”

Maja Šuput konačno otkrila tajnu svog izgleda, a progovorila je i problemu s kojim se mora nositi: “Tijelo mi se raspada…”

Maja Šuput otkrila je tajnu svog dobrog izgleda, ali čemu se mora obavezno posvetiti nakon napornih višesatnih koncerata i gaža.

Pjevačica Maja Šuput jedna je od najzaposlenijih na našoj estradi, svakih nekoliko dana ima koncerte, nastupe, a tu je i uloga članice žirija u showu “Supertalent” čija se nova sezona nedavno počela prikazivati u programu Nove TV.

Žestok i naporan radni tempo na Maji, koja je navršila 44 godine, se nimalo ne vidi, a ona je sada otkrila u čemu se krije tajna njezina dobrog izgleda.

“Stvari na koje uvijek stižem su manikura i pedikura. Brinem se da mi je koža uvijek, prije svega, čista. TV ne oprašta loš ten, redovni odlasci kozmetičaru i maske i nešto od čega se koža lijepo hidratizira. Tu i tamo odradi se anticelulitna kura, ali zaista prerijetko. I kad imam vremena, onda teretana. Znači ništa specijalno, ne radim čudne stvari, čudne tretmane. Idem često na masaže, jer nakon vikenda doslovno mi se tijelo raspada od bolova, od skakanja, kombija, vožnje. Masaža pomaže mojoj bolnoj skoliozi”, izjavila je Maja u intervjuu za Dnevni avaz.

A osim atraktivnim izgledom, Maja pažnju privlači i svojim iskrenim i spontanim ponašanjem, a tvrdi da je upravo takva i kod kuće.

“Kakva sam privatno takva sam i pred kamerama. Iznimno sam energična i dajem svu svoju energiju, pa i više nego što ima za posao. Potpuno sam predana poslu, ljudima koji me slušaju i angažiraju za svadbe i evente. Mislim da sam zaista fer, poštena i radim baš od srca. Radim posao koji volim, većinom je to izuzetno naporno, ali opet nekako na kraju ima smisla”, zaključila je.

A Maju gledamo već večeras gledamo u novoj emisiji “Supertalenta” u novim kreacijama za pamćenje.