Tatjana Jurić uživa u babljem ljetu, a na prizor nje u badiću rijetki su ostali imuni: “Raskoš samo takva!”

Tatjana Jurić uživa u babljem ljetu, a na prizor nje u badiću rijetki su ostali imuni: “Raskoš samo takva!”

Tatjana Jurić javila se iz doma svoga oca i pokazala kako uživa kupajući se u bazenu te poručila da za nju ljeto još nije gotovo.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić pozirala je naslonjena na bazen u crnom badiću koji je sve poglede usmjerio na njezin dekolte. 

Na glavi je nosila crno-bijelu maramu i sunčane naočale, a nije joj nedostajalo ni dobrog raspoloženja.

“Ma, kod Tate je najljepše! A kod Tate je ljeto i dalje!”, napisala je u opisu., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

“Dobra koka”, “Lijepo si se uklopila”, “Stižemo”, “Raskoš samo takav”, “Tatina ljepotica”, glasili su neki od brojnih komentara.

Nedavno je uživala u Veneciji gdje je prošetala crvenim tepihom filmskog festivala, odakle se javljala svojim pratiteljima na Instagramu te je oduševila elegancijom i ljepotom. 

Tatjana je u Veneciju stigla na poziv jedne modne kuće, a crvenim je tepihom prošetala u elegantnoj haljini naših dizajnera iz Envy rooma. Riječ je o dugoj kreaciji s prorezom s prednje strane i dubokim dekolteom u kojoj je sve osvojila i sa smiješkom pozdravljala fotografe koji su je tamo dočekali.

Tatjanu smo tijekom proljeća gledali u emisiji “Zdravlje na kvadrat”, a tamo je progovorila i o operaciji hernije diska kojoj se povrgnula, a poslije koje je uslijedila fizikalna terapija i dug oporavak.

“Bilo je strogo mirovanje tri tjedna, ležanje. Ručak je bio stojećke. Tu te odjedanput nestanak boli prevari. Kad ti dolaze svi u posjet, onda ti sjedneš s njima za stol i uživaš malo. Kao smiješ sjediti jedno desetak minuta, nekad pola sata i onda kad te krene taj živac zafrkavati… I tu sam se prepala. I baš zato bila sam koncentrirana i bila sam stroga prema sebi na rehabilitaciji”, ispričala je tada.