Žena tuži zabavni park zbog bizarne nezgode: Na toboganu joj gaćice ušle u stražnjicu, pa je morala u bolnicu

Žena tuži zabavni park zbog bizarne nezgode: Na toboganu joj gaćice ušle u stražnjicu, pa je morala u bolnicu

Žena tuži Walt Disney Parks and Resorts u Kaliforniji i tvrdi da je ozbiljno ozlijeđena jer su joj se gaćice bolno uvukle u stražnjicu dok se spuštala niz vodeni tobogan u Typhoon Lagoonu, piše New York post

Posjetila je zabavni park kako bi proslavila 30. rođendan u listopadu 2019. i odlučila isprobati jednu od glavnih atrakcija – Humunga Kowabunga – brzi vodeni tobogan s gotovo okomitim padom. Spuštajući se niz njega može se postići brzina do 65 kilometara na sat, prenosi 24 sata.

Dok se pripremala za spuštanje, na vrhu tobogana je prekrižila noge kako joj je rečeno da učini, navodi se u tužbi koju je podnijela u srijedu. Pred sam kraj spuštanja, kako navodi, tijelo joj se podiglo u zrak i naposljetku udarilo o tobogan, pa više nije mogla držati noge prekriženima. Od udarca i klizanja, tvrdi, gaćice kupaćeg kostima su joj se bolno uvukle u stražnjicu, a naštetio joj je i mlaz vode.

Pojavilo se krvarenje i pozvala je hitnu pomoć koja ju je prevezla u bolnicu. Zatražila je i pomoć specijalista iz drugog medicinskog centra jer je, tvrdi, bila teško ozlijeđena. 

Tuži Disney za nemar jer nije upozorio posjetitelje zabavnog parka o rizicima vodenog tobogana i nije njoj i drugima osigurao zaštitne kupaće kostime.

Žena i njezin suprug traže odštetu veću od 50 tisuća dolara.