Božinović otkrio čime ga je osvojila supruga: ‘Tada sam se zacopao preko ušiju’

Božinović otkrio čime ga je osvojila supruga: ‘Tada sam se zacopao preko ušiju’

“Bez supruge danas ne bih bio ovo što jesam, a ljepota je našeg odnosa u povezanosti, bliskosti i poštovanju. Moram priznati da sam se zacopao preko ušiju i da je bilo to na prvi pogled. Tako da ne samo da me unučica vrti oko prsta, rekao bih i da moja Jasna ima jednaku takvu moć jer njoj ni za što nikada nisam znao reći ne. Puno razgovaramo i iznimno mi je važno njezino mišljenje. Upoznali smo se još kao klinci u Tivtu, njoj je tada bilo 17 godina i bila je najljepša i najpametnija djevojka u gradu, a u mojim očima i srcu i danas je ista ta djevojka”, ispričao je u jeku pandemije za Večernji list.

U mladosti ga šišala 

Poznato je da je Jasna uspješna vlasnica privatne stomatološke ordinacije u Zaprešiću, a tamo ministar i njegova obitelj i žive.

Tijekom pandemije kada su frizerski saloni bili zatvoreni ministar je otkrio da mu je supruga šišala kosu, a i kako je to ispalo.

“Frizuru stiliziram uz pomoć gela, a nedavno me je ošišala žena. Imamo iskustva još iz mladosti jer me je dok smo hodali znala tu i tamo ošišati. Kako je inače stomatolog, vješta je s rukama”, kazao je. 

A upravo Jasna ošišala ga je i kad su krenuli u vezu.

”E, da, nekada sam bio i mlađi i imao dužu kosu nego danas, ali s Jasnom su došle i škare. Naime, ošišala me nedugo nakon što smo postali cura i dečko”, rekao je, 

Inače, Božinović s Jasnom ima dvoje djece, a nedavno su postali baka i djed djevojčice Klare