Prepoznajete li djevojke na fotografijama? Traži ih splitska policija

Prepoznajete li djevojke na fotografijama? Traži ih splitska policija

Građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili anonimno

Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske provode kriminalističko istraživanje zbog višestrukih krađa u prodavaonicama na području Splita, a kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, krađe su počinjene u drogerijama dm i Bipa po Splitu.

Policija posjeduje fotografije dvije ženske osobe za koje se smatra da raspolažu informacijama u vezi navedenih kaznenih djela. Mole se građani koji raspolažu informacijama o osobama s fotografija da obavijeste Drugu policijsku postaju Split na telefon 021/509-356, 509-357 ili na broj 192.

Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr. Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno.

Kako piše Slobodna Dalmacija policija nema ovlasti objaviti fotografije osoba za koje smatra da imaju saznanja o kaznenim djelima bez odobrenja Državnog odvjetništva. Na temelju toga zaključuju da je viša pravosudna institucija progona procijenila kako je u ovom slučaju nužno potražiti pomoć javnosti., piše jutarnji

image
image
image
image
image
image
image