ZSA ZSA ODGOVORILA NA PROZIVKE ‘Ispričat ću vam kako sam širila noge da bih bila pjevačica’

ZSA ZSA ODGOVORILA NA PROZIVKE ‘Ispričat ću vam kako sam širila noge da bih bila pjevačica’

Jelena Žnidarić, hrvatska pop pjevačica poznatija pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, stala je na kraj prozivkama u komentarima na društvenim mrežama. Objavila je novu suradnju s jednom autokućom i video u kojem potpisuje papirologiju za preuzimanje novog automobila, na što su pojedine osobe u komentarima pokazale nezadovoljstvo.

‘Zsa Zsa gabor’, ‘ta pjeva šminkom i guzicom’, ‘Tucson za tuksu’, ‘sirotinja ništa’, ‘oni koji imaju i mogu još i dobiju, a oni koji nemaju, njima nitko ništa ne daje na pladnju…’ , samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod objave suradnje Zsa Zsa i autokuće.

Prozivkama je odlučila stati na kraj te je na svom Instagram profilu podijelila kako ‘nije bolest sve što boli’ te da je ‘ljubomora gadna stvar’. 

– A jednom ću vam ispričati detaljnu priču o ‘uspjehu’, o tome kako sam ‘širila noge’ da bih bila pjevačica (lol), o tome da je ‘tata platio ljude da budem pjevačica’, o tome da su mi roditelji ‘bogati’ i o tome kako mi je očito sve ‘palo s neba’. Red, rad, disciplina i poštenje!!! You can do it – zaključila je Jelena.

Zahvalila se drugim osobama koje su je zatrpale porukama podrške.

– Ne zamaram se, uživam kad vidim koliko su me bolje roditelji, ali i odgojitelji, učitelji, profesori odgojili, koliko se s dobrim i pristojnim ljudima družim, iz kakve predivne obitelji dolazim… I ekstremno mi je drago da se nitko od ljudi iz mog života ne spušta na taj nivo – stoji, između ostalog, u Jeleninoj objavi.

Inače, Jelena Žnidarić popularnost je stekla glazbenim duetima s pjevačem Damirom Kedžom i pjevačicom Vannom tijekom 2017. Jedna od njezinih najvećih uspješnica svakako je pjesma ‘Pruži mi ruku.

U proljeće 2015. sudjelovala je u glazbenom showu X Factor Adira, a po završetku showa članica žirija Aleksandra Kovač napisala joj je prvu pjesmu ‘Živa sam’., piše dalmatinski