Godinu dana od loto dobitka u iznosu od deset milijuna eura: Popularni milijunaš otkrio što mu se dogodilo u protekloj godini

Godinu dana od loto dobitka u iznosu od deset milijuna eura: Popularni milijunaš otkrio što mu se dogodilo u protekloj godini

Godinu dana nakon nevjerojatnog dobitka na lutriji od gotovo deset milijuna eura, Kürsat Y., poznatiji kao “Chico” iz Dortmunda, progovorio o protekloj godini. Govorio je o mnogim usponima i nekim padovima.

“Chico” je za “Bild” pričao o svom životu nakon velike pobjede. Naglasio je da ne želi iznositi točne podatke o tome koliko mu je od dobitka ostalo, ali uvjerava da ga ima “još dovoljno”, piše Fenix.

– I dalje igram lutriju, ali sada na to trošim puno manje novca. Sad sam postao poslovan čovjek. Osnovao sam nekoliko holding kompanija, tri GmbH, uključujući tvrtku za društvene mreže. Više od pola svojih milijuna uložio sam u nekretnine. Sada imam dobre prihode i pretpostavljam da više nikada neću morati ići na posao, rekao je Kürsat Y.

Činjenica da je upoznao poznate osobe kao što su Thomas Gottschalk, Klaas Heufer-Umlauf i reper Eko Fresh bili su za njega “posebni trenuci”. No, prošle je godine imao i negativnih iskustava.

– Vjerovao sam ljudima kojima nisam trebao vjerovati. Pomogao sam ljudima kojima nisam trebao,rekao je.

U nadolazećoj godini “Chico” ima za cilj proširiti svoju prisutnost na društvenim mrežama te se veseli malim reklamnim ugovorima i pojavljivanjima pred kamerama.

Loto milijunaš je za novine progovorio i o svojoj vezi. Prije nekoliko tjedana doznalo se da je “Chico” u vezi s policajkom.

Jako sam sretan s njom, svaku slobodnu minutu provodimo zajedno. Ona mi je od velike pomoći i spasila me od mnogih pogrešaka. Dolazimo iz vrlo različitih svjetova, ali srećom, slažemo se, rekao je Chico, prenosi Fenix.