Ava Karabatić: ‘Bila sam dva mjeseca na odvikavanju, nije bilo lako, a sad sam sretna žena’

Ava Karabatić: ‘Bila sam dva mjeseca na odvikavanju, nije bilo lako, a sad sam sretna žena’

Ava Karabatić ovo je ljeto provela u jednoj hrvatskoj klinici kako bi se potpuno izliječila od alkoholizma, kojem se, kako je otkrila u lipnju ove godine, odala zbog psihičkog zlostavljanja koje je proživljavala

Starleta, manekenka i bivša Playboyeva zečica Ava Karabatić (35) u posljednje vrijeme izbivala je iz javnosti, a sada je napokon otkriven i razlog. Naime, Karabatić je prema pisanju srpskih medija u lipnju završila na liječenju zbog problema s alkoholom, a nedavno je nakon dva mjeseca napustila bolnicu i puštena je kući. 

Naime, Ava je ovo ljeto provela u jednoj hrvatskoj klinici kako bi se potpuno izliječila od alkoholizma, kojem se, kako je otkrila u lipnju ove godine, odala zbog psihičkog zlostavljanja koje je proživljavala.

– Dva mjeseca ležala sam na klinici za odvikavanje od alkohola i izašla sam prije nekoliko dana. U šoku sam koliko mi je to pomoglo. Bila mi je potrebna stručna pomoć i njega, tako da je sve tek sada stvarno urodilo plodom – rekla je Ava za Republiku.

Dodala je i da ima osjećaj da je sada nova osoba, ali i da je pred njom novi početak.

– Mnogi ljudi kriju da imaju problem, a ja sam na vrijeme otišla i rekla da imam problem. Želim novi početak i kada ću biti spremna, dolazim opet na estradu – otkrila je Karabatić koja je spremna za velike promjene u svom životu.