Završena istraga. Poznato je kako je smrtno stradala djevojka u Osijeku…

Završena istraga. Poznato je kako je smrtno stradala djevojka u Osijeku…

FOTO:Ilustracija/Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu.

PROVEDENO je kriminalističko istraživanje o smrti djevojke u Osijeku. Iako su prve neslužbene informacije govorile da se radi o samoubojstvu, kako doznaje Index, istraživanjem je utvrđeno da se djevojka nije sama ubila, već da ju je usmrtio dečko, inače policajac.

On je uhićen i priveden pritvorskom nadzorniku. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je pištoljem kojim je ubijena djevojka rukovao neoprezno. Praznio je pištolj i posljednji sigurnosni metak pogodio je djevojku koja je ostala mrtva na mjestu.

Protiv policajca je poodignuta kaznena prijava za dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom iz nehaja. Kriminalisti su utvrdili da se radi o nehaju, odnosno da nije bilo namjere, te su utvrdili da je metak ispalio policajac. Policajac je u dobi od oko 25 godina, dok je preminula djevojka 2002. godište.

Preminula jučer oko 22 sata

Podsjetimo, tijelo mlade žene pronađeno je u stanu Osijeku. Ranije danas o slučaju se oglasila policija.

“Sinoć, oko 22:05 sati u stanu u Osijeku došlo je do smrtnog stradavanja 21-godišnjakinje. U ovom trenutku nismo u mogućnosti dati više informacija o dinamici ovog događaja, osim činjenice da je smrt djevojke nastupila od vatrenog oružja, a koje je ujedno i službeno oružje policijskog službenika koji je van službe, u vrijeme događaja bio prisutan u stanu. Policijski službenici nastavljaju s utvrđivanjem svih činjenica i okolnosti ovog događaja, a o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost”, objavila je policija.