HDZ-ovac: Vodila bi Hrvatsku, a obrt joj je u blokadi!; Benčić: Imam problem s 300 eura, a oni s 300 milijuna…

HDZ-ovac: Vodila bi Hrvatsku, a obrt joj je u blokadi!; Benčić: Imam problem s 300 eura, a oni s 300 milijuna…

Radi se o dugu prema jednom od telekoma u iznosu od 300 eura. Dug nije platila moja podstanarka, kaže Benčić

“Sjajan početak kampanje za drugog wannabe premijera – Sandre Benčić s platforme Možemo!. Vlasnica je obrta EU savjetovanje, obrta za usluge. I tu nije ništa sporno. Međutim, ono što bi građani trebali znati jest da je navedeni obrt, prema javno dostupnim podacima, u blokadi. Također, razvidno je kako nije prvi put da je obrt u vlasništvu Sandre Benčić u blokadi. Dakle, osim što dokazano ne znaju upravljati Gradom Zagrebom, nisu u stanju voditi niti vlastiti obrt, a vodili bi Hrvatsku!” objavio je na svom Facebook profilu HDZ-ov saborski zastupnik Damir Habijan.

Obrt Sandre Benčić “EU savjetovanje” registriran je za djelatnost savjetovanja u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem. Osnovan je 2016. godine sa sjedištem u zagrebačkoj Ulici grada Vukovara. Iz javno dostupnih podataka je jasno da se račun obrta često blokira i deblokira.

– Već dugo taj obrt nije aktivan i već sam u postupku njegova gašenja. Razlog zbog kojeg ga prije nisam ugasila i zašto se račun stalno blokira i deblokira je taj što sam imala nenaplaćena potraživanja koja sam čekala da napokon naplatim. Što se tiče ove zadnje blokade, moram reći da se radi o dugu prema jednom od telekoma u iznosu od 300 eura. Dug nije platila moja podstanarka, a kako je telefonska linija vezana uz moje ime kao i obrt, blokada je došla automatski – rekla nam je Sandra Benčić.
Danas nominirana premijerska kandidatkinja stranke Možemo! uputila je poruku Habijanu i njegovom HDZ-u: – Neka mi se jave kad će oni imati problem s 300 eura, a ne s 300 milijuna – rekla je., piše jutarnji list