Strastveni poljupci pali već na prvom tulumu, a uslijedila su i prva izbacivanja: ‘Našla sam drugog’

Strastveni poljupci pali već na prvom tulumu, a uslijedila su i prva izbacivanja: ‘Našla sam drugog’

U novoj epizodi ”Ljubav je na selu” večeras od 21.15 sati na rasporedu je prvi zajednički tulum prepun iznenađenja, ali i uvijek škakljivo prvo izbacivanje

Prvi tulum sezone u ”Ljubav je na selu” proteći će u dobrom raspoloženju. I dok će se neke dame opustiti uz ples i pjesmu, neke će imati plan – što duže svog farmera imati samo za sebe.  

Najraspoloženija bit će Vesna koja će ljubiti čak dva farmera, Ante i Klara će se osamiti, a ostatak društva pokušat će doznati što se to događalo iza zatvorenih vrata.

Farmer Branko, nakon samo nekoliko sati provedenih uz svoje odabranice, najavit će da je već pronašao ženu svog života koju namjerava i oženiti. ”Našao sam si jednu srodnu dušu s kojom mislim podijeliti život”, pred svima će priznati, na iznenađenje okupljenih.

Jutro nakon dobrog tuluma bit će savršeno vrijeme da se prepričaju događaji i riješe nesuglasice. Voditeljica Anita Martinović posjetit će farmere i kandidatkinje ne bi li doznala sve pikanterije. No uzbuđenjima tu neće biti kraj jer na redu su i prve škakljive eliminacije tijekom kojih farmeri već nekoga moraju poslati kući.”Našla sam drugog”, poručit će svom farmeru jedna djevojka, oduševljena što ju je izbacio., piše večernji ist