Bombastičnim fotografijama Nives najavila pobjedu protiv Armenije …

Bombastičnim fotografijama Nives najavila pobjedu protiv Armenije …

Vjerujem u pobjedu protiv Armenije danas. Malo su nas razmazili u Rijeci, možda neće biti toliko golova, ali ćemo pobijediti, kaže Celzijus

FOTO: INSTAGRAM

– Kuma sam našoj najvećoj zastavi, onoj od 200 metara. Trebala sam ići u Katar, ali nisam stigla zbog posla. Baš mi je drago da sam ulovila slobodno popodne i došla u Rijeku – rekla nam je Nives i nastavila:

– Vjerujem u pobjedu protiv Armenije danas. Malo su nas razmazili u Rijeci, možda neće biti toliko golova, ali ćemo pobijediti.

Moglo bi se reći kako u nogometu nije od jučer: ‘Zbog simpatije prema određenom nogometašu zavoljela sam taj sport. A pratim ga i nakon rastave, obiteljski gledamo’, rekla je Nives. , pišu 24sata

FOTO: INSTAGRAM

– Sviđa mi se što za promjenu glumim jednog pozitivnog lika, nisam neka prevarantica i kriminalka, već jedna, recimo to tako, neobrazovana, ali žena s jednom kvalitetnom životnom školom. Nives je zapravo vrlo zanimljiv, osebujan i luckast lik, malo nesigurna, vrlo fatalna po muškarce i nekako nesvjesna te svoje uloge koju igra i kako zapravo reagira muški rod na tu njezinu vanjštinu i unutrašnje kvalitete – rekla je ranije.

FOTO: INSTAGRAM