Kazna za kraj ! Na izlasku iz Hrvatske Trifunovića oglobilo s 1000 eura zbog vrijeđanja policije i zabrana ulaska na godinu dana..

Kazna za kraj ! Na izlasku iz Hrvatske Trifunovića oglobilo s 1000 eura zbog vrijeđanja policije i zabrana ulaska na godinu dana..

Poprilično je koštao izlet u Hrvatsku srbijanskog glumca Sergeja Trifunovića. Naime, na izlasku iz Hrvatske sinoć malo prije ponoći na graničnom prijelazu Bajakovo uručen mu je prekršajni nalog splitske policije za prekršaje članka 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, i to zbog vrijeđanja policije na Instagramu.

Kaznu od 1000 eura Trifunović je platio na licu mjesta, a osim novčane kazne splitska policija mu je izrekla i zabranu ulaska u zemlje Schengenskog prostora u trajanju od godinu dana.

Trifunović se okomio na splitske policajce na svom Instagram profilu nakon što su ga priveli na sud jer je vrijeđao policiju nakon što je upozoren da ne može držati svog njemačkog ovčara Milu bez nadzora na plaži Kaštelet.

Objavu je učinio dostupnu široj publici, a u komentaru je napisao: ‘Neka nastave da čuvaju Engleze koji šoraju po ulicama od Srba koji plivaju u moru sa psima. Moje dupe više neće vidjeti, govna vlajska u uniformama.’

Kako smo već izvijestili, Trifunović je na splitskom Prekršajnom sudu kažnjen s 500 eura, potom je koji sat kasnije opet oglobljen s 200 eura jer je u Bosanskoj ulici šetao Milu bez povoca i brnjice.

Na koncu je još na granici platio kaznu od 1.000 euru. Najavio je da više neće u Hrvatsku, nego da ide u Grčku, no to ipak neće biti moguće s obzirom na zabranu koju je dobio za zemlje Schengenskog prostora., piše dalmatinski