Prelijepa hrvatska voditeljica još se davnih dana oprostila od malih ekrana, ali novim fotografijama pokazala je da se gotovo ništa nije promijenila!

Prelijepa hrvatska voditeljica još se davnih dana oprostila od malih ekrana, ali novim fotografijama pokazala je da se gotovo ništa nije promijenila!

Bivša voditeljica Vanja Halilović proslavila je okrugli 40 rođendan, evo kakvu je proslavu s poznatim prijateljicama imala.

Bivša voditeljica Vanja Halilović podijelila je novu fotografiju sa svojim pratiteljima pa otkrila kako je proslavila svoj 40. rođendan.

Vanja je objavila nekoliko fotografija s proslave, a među uzvanicima su bile i njezine bivše kolegice, Jelena Glišić i Antonija Stupar Jurkin., piše showbuzz.hr

”Vrijeme je da proslavimo još jednu godinu oko sunca”, napisala je u opisu fotografija na kojima reže tortu.

FOTO: INSTAGRAM

Više je nemamo tako često priliku vidjeti na događanjima koje je ranije rado pohodila, a rijetko se oglašava i na društvenim mrežama.

Posljednji put u javnosti se pojavila u listopadu prošle godine na modnoj reviji dvojica ELFS.

Lijepa Vanja gotovo se uopće nije promijenila otkako je nestala s televizijskih ekrana, s čime se slažu i njezini pratitelji, koji je ispod svake objave obasipaju komplimentima.

Inače, Vanja je kći poznatog košarkaškog trenera Rusmira Halilovića, a već je s devet godina ušla u svijet mode snimivši reklame za dječju odjeću. Bavila se manekenstvom i u srednjoj školi, pa je pozirala za magazin Cosmopolitan i snimala modne editorijale diljem svijeta.

Lijepa Dubrovčanka ostavila se mode i postala televizijska voditeljica, a na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu diplomirala je politologiju. Zaručena je za 14 godina starijeg poduzetnika Franu Barbierija i direktorica je njegova restorana.

FOTO: INSTAGRAM