UHIĆENA VLASNICA SWINGER KLUBA IZ ROVINJA Zajedno sa zaštitarem napala starijeg Talijana jer se žalio na uslugu

UHIĆENA VLASNICA SWINGER KLUBA IZ ROVINJA Zajedno sa zaštitarem napala starijeg Talijana jer se žalio na uslugu

Istra24 neslužbeno doznaje da je žena koja je napala Talijana vlasnica swinger kluba Anaconda u Rovinju, istog onog kluba ispred kojeg je prošlog vikenda pretučen sin poznatog odvjetnika i poduzetnika, direktora luksuzne stancije Meneghetti

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 56-godišnjak i 41-godišnjakinja počinili kazneno djelo teška tjelesna ozljeda.
 
Osumnjičene se tereti da su 20. srpnja oko 3 sata, ispred objekta na Cesti za Valaltu, fizički napali 61-godišnjeg talijanskog državljanina koji se požalio na ponašanje jednog od djelatnika objekta. Ozlijeđeni muškarac zatražio je liječničku pomoć u Rovinju, a potom i u Italiji te je policija u rujnu zaprimila prijavu oštećenog i liječničku dokumentaciju iz koje je vidljivo kako je muškarac zadobio teže tjelesne ozljede.
 
Policijski službenici uhitili su 56-godišnjaka i 41-godišnjakinju te su ih po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 7. rujna u večernjim satima, priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Istra24 neslužbeno doznaje da je žena koja je napala Talijana vlasnica swingers kluba Anaconda u Rovinju, istog onog kluba ispred kojeg je prošlog vikenda pretučen sin poznatog odvjetnika i poduzetnika, direktora luksuzne stancije Menegetthi., piše istra24