SRBIJANSKOM GLUMCU 500 EURA KAZNE Sergej Trifunović izletio kao furija sa suda: ‘Ivoševiću, vidi li se ovo?!’

SRBIJANSKOM GLUMCU 500 EURA KAZNE Sergej Trifunović izletio kao furija sa suda: ‘Ivoševiću, vidi li se ovo?!’

Poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović nije bio od volje za davanje izjave nakon ročišta na splitskom Prekršajnom sudu. Izletio je iz zgrade suda kao furija u pratnji braniteljice Ivanke Šamije i vidno uzrujan pokazao nam znak zabrane za pse.

Kazao nam je da splitski policajci tvrde da se vidi, on, pak, kaže da ga nije vidio. Imao je i pitanje za splitskog dogradonačelnika.

Ivoševiću, vidi li se ovo?’, pitao je Trifunović.

Nakon toga produžio je dalje.

Kako smo već izvijestili, Trifunovića je popodne policija uhitila na plaži Kaštelet. Stigli su nakon dojave da drži psa bez nadzora. Razgovor nije završio dobro po Trifunovića jer su ga odveli s plaže zbog vrijeđanja policijskih službenika.

‘Vi ste bez nadzora. Šta me jebete ovdje. Vodite me u stanicu pa me tamo jebite’, kazao im je.

Na ročištu su saslušani policajci s intervencije te Splićanka koja je ih je pozvala. Ona, pak, kaže da je pas trčao 20 minuta bez nadzora po plaži i da je zbog toga zatražila intervenciju policijskih službenika.

Kako doznajemo, Trifunović je zbog dva prekršaja kažnjen s 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. I on i policija odrekli su se žalbe., doznaje dalmatinski