Tuča u redu za kantinu: Sukob Điđija i Zavadlava dobio nove detalje. Zatvorenici tvrde da je Zavadlav prvi počeo

Tuča u redu za kantinu: Sukob Điđija i Zavadlava dobio nove detalje. Zatvorenici tvrde da je Zavadlav prvi počeo

Ako se, pak, utvrdi da je Majstorović izazvao sukob, to mu ne bi bio prvi put da dobije oštriju stegovnu kaznu jer je prethodno bio kažnjen u dubrovačkom zatvoru, kada mu je pronađen mobitel i punjač skriven u televizoru

Dean Majstorović zvani Điđi je prema neslužbenim informacijama Filipa Zavadlava udario šakom u glavu.

Kako doznaje Slobodna DalmacijaZavadlava je Majstorović nastavio udarati šakama i gurati, a ovaj mu je uzvratio. Na sukob su brzo reagirali policajci, pa je sukob potrajao desetak sekundi.

“Uključenima je pružena liječnička pomoć pri čemu izuzev površinskih nisu zabilježene nikakve teže ozljede. O navedenom incidentu obaviještene su nadležne službe i pokrenuti postupci sukladno Zakonu o izvršavanju kazne zatvora i Pravilniku o Kućnom redu u zatvorima za izvršavanje istražnog zatvora”, izvijestili su medij iz Ministarstva pravosuđa.

Iako to nitko od policajaca nije čuo, drugi zatvorenici iz kantine tvrde da je Zavadlav vrijeđao Majstorovića pa da ga je on zato fizički napao.

Ako se utvrdi da je izazvao sukob, Majstoroviću to ne bi bio prvi put da dobije oštriju stegovnu kaznu jer je prethodno bio kažnjen u dubrovačkom zatvoru, kada mu je pronađen mobitel i punjač skriven u televizoru.